NEDSLÄPP: "Vi behöver ta nästa steg och inte vara nöjda"
Publicerad: 2020-02-09
Imorgon är det dags för veckans första hemmamatch i Templet och det är Västerås som kommer på besök.

Förra veckan spelades en match på bortaplan mot Modo där vi inkasserade tre nya viktiga poäng i striden om en slutspelsplats. Imorgon är det dags för Västerås (som ligger på en femteplats med 73 inspelade poäng, vi ligger sjua med 63 poäng) att gästa oss i Templet. Vi kan vänta oss en tuff match från start.

Dennis Bozic är laddad för en ny spännande matchvecka och stänger igen denna veckan såhär:

  • Viktiga poäng såklart uppe i Övik i onsdags. Vi spelade disciplinerat och alla drog sitt strå till stacken vilket jag tror var avgörande. Bergvik fick göra en bra match i målet vilket såklart bidrog till vinsten. Han har sett vass ut på träningarna i veckan och får fortsatt förtroende i kassen imorgon. Vi kört på med bra träning sen dess och jag tycker att vi haft bra med fart och energi. Ska bli otroligt kul med match på hemmaplan igen.

Västerås är på förhand en väldigt tuff match men Bozic & co. ser framemot morgondagen:

  • Det är en otroligt bra utmaning för oss imorgon att ställas mot ett bra lag som Västerås. Vi behöver hela tiden ta kliv framåt och absolut inte vara nöjda och slå av på takten. Västerås är ett lag som spelar en snabb hockey, det är mycket snabba omställningar ute på banan. Vi behöver få till en mer kontrollerad matchbild än vad de egentligen vill ha.

Läget i laget:

  • Bergvik fortsätter som sagt i kassen. Backarna fortsätter även dem som innan (Petersson & A. Berg, Wilsby & Falk, D. Berg & Hjelm, Walfridsson). Glädjande är att Christopher Bengtsson äntligen är tillbaka in i truppen efter en tids skadefrånvaro. Kedjorna imorgon kommer att se ut följande:

Olesen - Liljewall - Blomstrand

Lindbäck - Gustafsson - Ahl

C. Bengtsson - Carlsson - S. Bengtsson

Blomberg - Janolhs - Becker

Lind

19.00 släpps pucken, säkra din biljett till matchen här!

Södertälje Sportklubb