NEDSLÄPP: Inför Vita Hästen borta!

18 februari 2020 13:30

Full pott hemma mot Kristianstad i ett kokande Tempel i lördags, nu väntar ny matchvecka och först ut är Vita Hästen borta!


Ny matchvecka och imorgon åker vi till Norrköping för att spela mot Vita Hästen. Det är som vanligt viktiga poäng på spel och Hästen är i skrivande stund endast ett poäng bakom oss i tabellen (SSK plats 6 med 70 inspelade poäng, VH plats 7 med 69 inspelade poäng).

Dennis Bozic efterlyser ännu mer skärpa i spelet iför morgondagens match:

 • I lördags spelar vi två perioder så som vi ska (1a & 3e), i andra perioden försöker vi för mycket. Vi är inte tillräckligt konsekventa i vårt spel och går för mycket på egna initiativ. Vi har inte råd att vara så inkonsekventa imorgon mot Vita Hästen om vi vill ta poäng. Det är något som vi jobbat med hela säsongen, vi försöker sätta konsekvens när det inte är fokus i det vi har pratat om. Vi måste få samtliga spelare att spela för laget, i 60 minuter.

Imorgon är det en tuff bortamatch som väntar. Vi har haft tuffa matcher hittills och det lär inte bli någon skilland imorgon heller:

 • Det är ett jättekonsekvent lag som vi möter som verkligen följer sin gameplan varje match. Det är på ett sätt lite som vi, när de inte följer sin gameplan till 100% så fallerar det. Det är otroligt snabba i omställningsspelet så det gäller att inte tappa puckar på fel ställen imorgon. Vi vet med oss att de kör hårt för varandra ute på banan så imorgon vinner det lag som lyckas vara mest konsekventa i sitt spel.
 • Bergvik får fortsatt förtroende i kassen, vi ändrar inte på ett vinnande lag, säger Bozic.

Bergvik i kassen (Alexander Sahlin)

Förstafemman

 1. Adam Wilsby, 41. Alexander Falk

 2. Nick Olesen, 52 Christopher Liljewall, 80. Ludwig Blomstrand

Andrafemman

 1. August Berg, 23. Bobbo Petersson

 2. Filip Ahl, 87. Hugo Gustafsson, 33. Måns Lindbäck

Tredjefemman

 1. David Berg, 18. Andreas Hjelm

 2. Lucas Carlsson, 61. Martin Janolhs, 25. Christopher Bengtsson

Fjärdefemman

 1. Sebastian Walfridsson

 2. Carl Becker, 42. Emil Lind, 65. Anton Blomberg

Extra: 40. Gustav Lindberg

På fredag spelar vi hemma mot Tingsryd, köp din biljett HÄR!