Publiktaket sänks i hela Sverige
Publicerad: 2020-11-23
Länsstyrelsen meddelade idag att taket för den sittande publiken vid evenemang sänks från 50 till 8 personer. För oss innebär det att vi i dagsläget inte kommer ha någon sittande publik alls under den angivna tidsperioden för de nya publikbegränsningarna.

NYA PUBLIKDIREKTIV

Regeringens tidigare undantag för sittande publik som sträckte sig upp till 300 personer gäller inte längre. Länsstyrelsen i Stockholm tog idag måndag ett beslut i samråd med alla länsstyrelser runt om i landet att begränsa även den sittande publiken till max åtta personer. Detta pga av ökade Covid-19 fall i hela landet. Nu måste vi tillsammans hjälpas åt bromsa smittspridningen så att sjukvården klarar av belastningen. Beslutet gäller från och med imorgon den 24 november och tills vidare.

INGEN PUBLIK I SCANIARINKEN

För oss innebär det att vi kommer gå från 50 åskådare på läktarna till 0. Vi kommer givetvis att uppdatera alla säsongskortsinnehavare så fort vi får någon som helst info med ev. ändringar. Vi saknar er otroligt mycket i Templet och kommer göra ALLT som står i vår makt för att ni snart ska kunna sjunga er hesa tillsammans med oss. När tillfälle ges kommer vi att visa att vi klarar av att genomföra smitt-säkra evenemang.

NU HJÄLPS VI ÅT - TILLSAMMANS!

MEN! Nu gäller det att vi alla tar vårt ansvar i den här svåra situationen och gör det vi kan för att minska den pågående smittspridningen. Det är tråkigt, ibland jobbigt men nödvändigt. Fortsätt håll er hemma i största möjliga mån, håll avstånd, tvätta händerna. Vi SSK:are är ju bra på att göra saker tillsammans!

Ta hand om er och så hoppas att vi snart får träffas tillsammans i Scaniarinken igen. Ju bättre vi sköter oss nu, desto snabbare kan vi återgå till en mer normal vardag!

Södertälje Sportklubb