NEDSLÄPP: "Uppgiften för var och en är att vända besvikelse till konstruktivitet"
Publicerad: 2019-09-26
Det har blivit dags för säsongens fjärde match och vi jagar efter första vinsten. Kvällen nere i Blekinge blev inte alls som vi hade hoppats på. Vi är rejält revansch-sugna och hoppas att matchen imorgon blir lika högljudd som seriepremiären var.

Ulf Lundberg & co. var inte alls nöjda med spelet nere i Karlskrona men ny match imorgon och det gäller att kunna släppa det som hänt och blicka framåt mot uppgiften.

Generellt en blek insats av oss. Vi startade matchen med energi, men resten är bara att lägga till handlingarna så fort som möjligt. Nog hade vi tillräckligt med målchanser för att gå ikapp, men skärpan saknades. Vi stannade kvar nere i Karlskrona och hade ett bra pass imorse. Fokus låg på målskyttet. Vi jobbade även skymning, returtagning och killerinstinct i 90%-området. Vi skippade lagvideon, spelarna fick istället titta på sina egna byten och uppgiften på var och en var att vända besvikelsen till konstruktivitet.

Läget i laget:Nick Olesen tillbaka från avstängning, Martin Janolhs gör sin första hockeysvenska match för säsongen och Marcus Fagerudd är tillbaka. Måns Lindbäck är däremot avstängnd och kommer inte till spel.

Kansliet