Adela Juzkova klar för spel i SSK
Publicerad: 2022-05-06
Vi förstärker backsidan med 23-årige Adela Juzkova som närmast kommer från spel i University of Regina. Varmt välkommen till Sportklubben!

Adela Juzkova klar för spel i SSK

Adela Juzkova är nästa pusselbit på plats inför kommande säsong. Den meriterade tjeckiskan ansluter närmast från University of Regina.

– Jag tycker att det känns inspirerande att få komma till SSK och att jag kände mig så välkomnad direkt. Jag fick ett väldigt gott intryck av både ledarstab och spelare. Jag gillar kulturen i klubben och målen inför kommande säsong, jag vill vara en del av det. Mina förväntningar på kommande säsong är att vi ska få ihop en grupp som är 100% dedikerad uppgiften och målsättningen. Personligen vill jag att vi som lag ska kunna utmana på absolut högsta nivå. Jag har spelat både back och forward vilket gör att jag har en bra blick och förståelse för spelet. Jag ser mig som en ledande spelare som pushar mina lagkamrater i såväl gymmet som under en match, säger Adela Juzkova.

Tränare Robert Johansson kommenterar förstärkningen följande.

Adela är en rejäl internationell back med ett bra första pass. Hon spelar klart situationen och tar stort ansvar på isen. Det är en spelare med stort driv som vill utvecklas varje dag. Riktigt kul att Adela väljer SSK och vill vara med på vår fortsatta resa framåt.

Avtalet är skrivet 1+1 år.

Södertälje Sportklubb