Ispremiär!
Publicerad: 2021-08-02
Det har äntligen blivit dags att byta ut badkläderna och flipflopsen mot något lite varmare, det har blivit dags att åter bege sig in i kylan för det vankas ISPREMIÄR! Vi kommer bjuda på en fullproppad sändning här från Scaniarinken och du som säsongskortsinnehavare har dessutom möjlighet att följa allt på plats i Scaniarinken.

Ispremiär torsdag den 5 augusti, 18-20.

Äntligen är det dags att starta igång säsongen 21/22 och vi gör det med full kraft redan nu på torsdag. 18.00 startar vi sändningen kring ispremiären som ni följer på vår FB-sida, klicka här. Vi kommer bjuda på intervjuer med tränarna för J18, J20, Dam och Herr. Även Klubbdirektör Robban Andersson och sportchef Mikael Samuelsson kommer att gästa studion, dessutom bjuds på inslag från försäongen och mycket mer.

19.00 rör vi blickarna ner mot isen. Alla lag ska presenteras och därefter väntar skillscompetition och internmatch för herrlaget. Det vill ni inte missa!

Dessutom kommer vi att presentera vår nya försäsongströja för första gången!

SSK-shoppen

SSK-shoppen som är belägen i stora entrén kommer att hålla öppen mellan 17-19.

Säsongskortsinnehavare

Du som säsongskortsinnehavare är varmt välkommen att följa ispremiären på plats i Templet och du får även möjlighet att ta med en vän kvällen till ära. Ytterligare instruktioner kommer via mejl inom kort. Vänligen ta med bokningsbekräftelse för ditt säsongskort eller giltig legitimation för att komma in på torsdag, insläppet startar 17.30.

Försäsongsmatcher

Har du säsongskortet "All inclusive" är du garanterad en plats under försäsongsmatcherna samt Skoda Trophy (förutsatt att restriktionerna tillåter), säkra din plats du också redan idag! Mer info gällande lösbiljettsförsäljning kommer inom kort. Vill du ha personlig hjälp kontakta [email protected] alt. 079-006 72 45.

Sara Jonsson