Redan över 3000 bokade till fredagens match
Publicerad: 2022-03-01
Se till att boka dina biljetter till fredagens Hockeymanifestation i Scaniarinken!

Södertälje - Kristianstad, fredag 4 mars 19:00

På fredag har det blivit dags för Hockeymanifestationen 2022. Det betyder att våra sponsorer tillsammans med supportrar bjuder hela Södertälje på hockey. Bjud med dig familj och vänner på en helkväll i Scaniarinken.

Hockeymanifestationen innebär att företag/organisationer är med och betalar 1 krona eller mer per åskådare som kommer till Scaniarinken den 4 mars. Konceptet i år bygger på en sammanräkning av antalet åskådare på plats tillsammans med antalet sålda soffbiljetter till matchen. Precis som förra året så kommer soffbiljetterna att kosta 25kr styck och vi kämpar mot målet att sälja 6247st som också är vår maxgräns.

När du går med som företagspartner i Hockeymanifestationen får du detta:

1kr per åskådare (max 6247kr) Företagsnamn på hemsidan, helsida i LT samt samlingsvepa i arenan.

3kr per åskådare (max 18741kr) Företagsnamn på hemsidan, helsida i LT, samlingsvepa i arenan samt inlägg i våra sociala kanaler.

5kr per åskådare (max 31235kr) Företagsnamn på hemsidan, helsida i LT, samlingsvepa i arenan, inlägg i våra sociala kanaler samt en signad matchtröja från säsongen.

Klicka dig vidare här för mer information.

Privatpersoner

Vill du som privatperson vara med och stötta Hockeymanifestationen kan du göra det genom att köpa soffbiljetter här!

Stötta Hockeymanifestationen genom vara på plats på fredag - Boka dina biljetter gratis till SSK - Kristianstad fredag 4 mars 19:00

På fredag är det gratis för hela Södertälje att gå på hockey eftersom våra fantastiska sponsorer och supportrar bjuder på inträde! Förboka dina biljetter här!

Hämta ut biljetter i Scaniarinken

Onsdag, torsdag och fredag håller vi öppet i SSK-shoppen mellan 10-14 och där kommer du ha möjlighet att hämta ut biljetter till fredagens match.

Boka mat till matchen

För att boka bord i någon av våra restauranger till fredagens matchen, klicka här. Vi drar igång kl 17:30 i Gallerian med en stor AW där Active står för underhållningen.

Kontakta oss

Klicka här för att komma i kontakt med säljavdelningen om du har ytterligare frågor kring Hockeymanifestationen. Har du istället biljettfrågor mejla [email protected].

Södertälje Sportklubb