Praktisk info inför hemmapremiären - det händer i arenan!
Publicerad: 2018-09-23
Kids Corner med Actic Sydpoolen och Pigge för de minsta och tv-spelshörna med bland annat NHL 19 för de lite större. I samband med dagens match finns aktiviteter i alla åldrar i arenan. Välkomna på hemmapremiär, SSK-IK Pantern i Scaniarinken!

SSK möter IK Pantern i hemmapremiären i kväll med nedsläpp 17.30. Arenan öppnar två timmar före match, kl 15.30 för de som bokat bord i Mollys eller Rinkside.

Tänk på att östra entrén som håller på att byggas om ännu inte är färdig så endast västra entrén från parkeringen är öppen.

Biljettbokning görs enklast i förköp via Ticketmaster.se

Bordsbokning: Ring 070-736 15 71 eller boka online

Menyer:

**Mollys ** Örtstekt fläskfilé med potatisgratäng, harricouvert och rödvinssås ( Buffé )

Hamburgare med pommes och tillbehör

Texas Chili

Lyxigare räksmörgås

Rinkside restaurant

3-rätters meny

Förrätt *Liten räkskagen med kavring med tomat, citron & dill

Varmrätt* Örtstekt fläskfilé med potatisgratäng, harricouvert och rödvinssås ( Buffé )

Dessert* Kladdkaka med maräng och kolasås

Foodcourten och samtliga kiosker är också öppna som vanligt.

Aktiviteter i arenan:

Sydpoolen Kids corner:

16.00 öppnar dörrarna för publiken och då är alla små barn välkomna till Kids corner för att leka av sig innan match. Sydpoolen finns på plats med ansiktsmålning, ballonger och har du tur kan du få en kram av Pigge.

Karate Gamers TV-spelshörna: För de lite större finns tv-spelsföreningen Karate Gamers på plats med tv-spel från olika konsoler och tidseror. Bland annat kan du testa nya NHL 19 men det utlovas också äldre hockeyspel för de lite mer nostalgiska. Blades of Steel kanske?

STUDIO SSK Från 16.30 sänder vi live från Studio SSK med bland annat Ulf Lundberg på plats med senaste nytt inför matchen. Kolla in sändningen här!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell