Tillsammans!
Publicerad: 2022-03-17
Det är nu det gäller, det är nu vi alla behöver komma samman inför den utmaning som väntar. Klubbdirektör Robert Andersson sätter ord på sina känslor inför stundande Playout.

”Grundserien är färdigspelad och vi kan konstatera att vi är i Playout mot Troja Ljungby i bäst av sju matcher.

Det finns massor av orsaker till att vi hamnat här men vi kan inte de närmaste 12 dagarna lägga energi på analys, utvärdering och eftertanke. Det finns en tid för det. All energi behöver riktas mot att skapa energi, arbetsro och förutsättningar för laget att prestera så nära sitt max det överhuvudtaget är möjligt.

Att uttrycka domedagstermer ger inte energi – varken till supporter, spelare, tränare, personal eller partner. Med det sagt så ska vi ställa oss in på en tuff matchserie där vi kommer kastas mellan hopp och förtvivlan och där den absolut största utmaningen kommer vara att fortsätta ge varandra energi om det går emot. Vi behöver tillsammans lyfta bort oket som en sån här matchserie innebär, lyfta och ge varandra energi och lyfta taket i Templet då vi försvarar hemmaplansfördelen. Jag är övertygad om att ett sånt förhållningssätt till situationen kommer ha en stor påverkan på vilken klubb som kommer segrande ur den här bataljen.”

– Klubbdirektör, Robert Andersson.

Stötta laget på plats i Templet

Nu gäller det, nu ska vi ge allt vi har i bäst av sju matcher för att säkra det HockeyAllsvenska kontraktet. DU gör skillnad, säkra din plats till kommande matcher här.

Södertälje Sportklubb