Retroveckan gör comeback och öppettider i SSK-shoppen!
Publicerad: 2020-12-27
Efter en kortare julledighet och tillfriskande i a-laget väntar äntligen en ny machvecka för oss! Vi har öppet i SSK-shoppen mån-ons och dessutom har vi fina priser i potten för den som är med och köper stödbiljetter!

RETROMATCHEN

Ny vecka på ingång och äntligen har det blivit dags för match igen! Antar att det är ganska många där hemma som väntat och längtat efter det nu?!

Det är tuffa tider och corona-pandemin testar oss mer än någonsin just nu.. Innan jul tvingades vi stänga ner all verksamhet pga utbrott i a-laget och ute i samhället är vården fortsatt hårt belastad. Därför gäller det att vi fortsatt håller i och håller ut. Ljusare tider kommer! Lyssna på myndigheternas restriktioner, håll avstånd, tvätta händerna och STANNA HEMMA vid minsta lilla symptom så ska vi reda ut detta såsom vi SSK:are brukar göra saker.. Tillsammans!

SSK-Kristianstad

En liten ljusglimt i allt corona-elände är att vi äntligen får plocka fram matchtröjan från SM-guldåret till onsdagens match eftersom matchen under Retroveckan sköts på framtiden. Många härliga minnen väcks till liv hos väldigt många och nu har det blivit dags för årets upplaga av SSK att skapa nya minnen åt oss alla iförda den tröjan, om än bara för en kväll.

– Dessutom finns det ett par tröjor kvar att boka upp - först till kvarn! Missa inte detta unika tillfället att lägga vantarna på en av tröjorna som laget spelar i nu på onsdag! Tröjorna kostar 2490kr och finns till försäljning i SSK-shoppen på Storgatan 9.

SSK-shoppen öppettider (Storgatan 9)

Efter lite härlig julledighet har det blivit dags för oss att öppna upp i SSK-shoppen igen!

Måndag, tisdag och onsdag (matchdag SSK-Kristianstad!): 10–18! Missa inte nyheterna som landade i butik precis innan jul så som dunjacka och track-jacket!

STÖDBILJETTER – var med i utlottningen av FINA priser!

Eftersom läget fortsatt är väldigt ansträngt ekonomisk för oss är vi så tacksamma för alla som fortsätter stötta oss genom att köpa stödbiljetter! Den här veckan har vi dessutom adderat fina priser för utlottning varje dag fram till onsdag! Allt man behöver göra för att vara med och tävla om de fina priserna är att köpa en stödbiljett á 150kr den dagen man vill vara med i utlottningen (eller varför inte alla tre?!), på sätt är man automatiskt med i utlottningen!

Måndag: Signad matchtröja.

Tisdag: Signad klubba.

Onsdag: Hemligt pris i potten..

Antingen köper man sin stödbiljett här eller så besöker man oss i butiken på Storgatan 9. Eftersom detta är ett lotteri så bättrar man sina chanser genom att köpa fler bstödiljetter. Du kan köpa stödbiljetter och vara med i utlottningen fram till kl. 24 varje dag och vinnaren presenteras i våra kanaler nästkommande dag! Stort lycka till!

Sara Jonsson