Mot miljonen - nominera säsongens SSK-supporter!

1 februari 2018 16:26

Nu siktar vi på över en miljon besökare till Hockeyallsvenskan. Dessutom har du nu chansen att nominera vem du tycker ska bli årets SSK-supporter.


HockeyAllsvenskan ökar och går mot miljonen
Slutspurten i HockeyAllsvenskan närmar sig och serien är jämnare än någonsin. Förra säsongen ökade publiksnittet i HockeyAllsvenskan med 5%. Den här säsongen har ökningen fortsatt och ligger för närvarande på 1,9% (31 januari). Med nuvarande publiksnitt skulle det totala antalet besökare i grundserien bli 979 160 besökare. Därför siktar HockeyAllsvenskan nu på att nå en miljon åskådare i grundserien och lanserar kampanjen #motmiljonen.

Självklart tror vi att det är möjligt om alla gör en kraftsamling och kommer till arenorna för att stötta sitt lag. Når vi miljonen har vi såklart en förhoppning om att hitta den miljonte besökaren som ska uppvaktas, säger Linnea Leijonklo, PR- och Kommunikationsansvarig på HockeyAllsvenskan.
Årets supporter ska utses
Supportrarna är viktigast av allt och i samband med jakten på miljonen vill HockeyAllsvenskan uppmärksamma de mest hängivna supportrarna. Därför kommer en tävling utlysas där ”Årets supporter” i respektive lag ska koras. Vem som helst kan gå in och nominera en person man tycker är värdig titeln ”Årets supporter”. HockeyAllsvenskan och klubben kommer ta fram vinnaren för respektive lag som hyllas i samband med lagets sista hemmamatch.

Vi är supportrarnas liga och utan våra supportrar är vi ingenting. Att nå miljonen vore otroligt kul samtidigt som vi skapar en fantastisk stämning och inramning under de viktiga matcherna som väntar, säger Stephan Guiance, VD på HockeyAllsvenskan.

FLER ARTIKLAR:

SSK-TV: Hattrick-hjälten hyllar publiken

SE ÄVEN: SSK slår i underläge mot Leksand - "Ska vara riktigt svåra att möta"

SE ÄVEN: Buda hem en signerad tröja av Peter Wallin

SE ÄVEN: Välkomna på Skridskodisco och Winter classic på Månskensrinken

SSK-TV: Åslin ser fram emot revanschen - "Skulle gärna spela i redan morgon"

SSK-TV: Heinerö om straffsuccén - "Ganska gott självförtroende"

Missa inga nyheter - ladda ner SSK:s officiella app!
  • Ladda ner SSK-appen till din Iphone här.
  • Ladda ner SSK-appen till din androidtelefon här

Häng med i SSK-snacket - följ SSK på sociala medier!

Boka biljett till SSK-Björklöven onsdag 7/2 online redan nu!