NEDSLÄPP: "Inför SSK-Vita Hästen!"
Publicerad: 2020-01-03
Årets första match i Templet och Vita Hästen står för motståndet. Innan matchen uppmärksammar vi även Måns Lindbäck som gjort 200 matcher i SSK-tröjan!

SSK-Vita Hästen, Scaniarinken, 4 januari - kl: 15.15

Äntligen har det blivit dags för match i Templet igen efter två raka borta bortamatcher och vi inleder året med lördagsmatch när vi tar emot tabell-sjuan Vita Hästen! 15.15 släpps pucken.

Köp din biljett till matchen HÄR!

Dennis Bozic tror att det kommer bli en tuff match och i veckan har man nött detaljer och specialteams:

Specialteams kräver att de spelare som spelar det är friska/på plats för att det verkligen ska lyfta. Vi har tränar det på kl-assiskt vis, även fast att vi inte haft alla spelare friska eller på plats. Använt video och analyserat vad vi kan skruva på för att bli bättre i dessa situationer. Vi har även försökt att hålla ett bra tempo i spelarnas kroppar, även fast vi haft väldigt liten träningsgrupp på is sedan senaste matchen. Många spelare som är borta/sjuka för tillfället tyvärr. Hugo Gustafsson(JVM), Christopher Bengtsson (borta minst 2v till.) och Lucas Carlsson där vi i dagsläget inte riktigt kan ge någon tidsram på när han kan vara tillbaka i spel.

Även om vi tappade senaste matchen borta och bara fick med oss en poäng finns det saker i spelet och laget som Dennis och Nichlas tar med sig:

Vi är aldrig helt nöjda som tränare, men självklart har vi lyft som lag och grupp i hela spelet när vi fördubblat poängsnittet sedan tränarskiftet, men för att vi ska kunna hålla i det så behöver vi ha en numerär som är friska. Vi försöker att jobba med kontinuitet och då blir det en viktig punkt.

Inför morgondagen tänker han såhär:

Vi kan förvänta oss att hästen kommer växla bra mellan styrspel och press-spel. Deras spelare är disciplinerade och jobbar för varandra vilken gör att de blir väldigt svåra att möta som lag. Vårat spel med puck blir avgörande i hur ödmjuka vi är där. Vi behöver spela smart då vi endast kommer att spela med 3 lines under morgondagens match.

Innan matchen kommer vi även att hylla Måns Lindbäck som under matchen mot Kristianstad spelade match nr 200 i SSK-dressen!

Södertälje Sportklubb