Inför ispremiären
Publicerad: 2021-08-04
Äntligen är vi tillbaka i kylan igen och vi är så glada att i dagsläget kunna släppa in ett antal besökare, men vi behöver fortfarande hjälpas åt att hålla avstånd och visa respekt för varandra.

Ispremiär

Imorgon presenterar vi våra lag inför den stundande säsongen och är så glada att kunna göra det inför våra säsongskortsinnehavare. Ispremiären kommer även att livesändas på vår Facebook-sida.

18-19 Studio på Facebook med gäster samt inslag.

19-20.15 Lagpresentationer, skills competition samt internmatch med herrlaget

Att tänka på inför imorgon - restriktioner

Insläppet startar kl 17.30, tänk på att ta det lungt och hålla avstånd till andra sällskap än ditt eget. Vi måste tillsammans visa hänsyn till varandra för att inte bidra till en ökad smittspridning. Känner du dig krasslig stannar du givetvis hemma.

Vi ber er även visa respekt för vår ideellt arbetande personal i arenan som gör allt för att hjälpa oss upprätthålla de restriktioner som krävs för att vi ska kunna släppa in publik.

Avspärrningarna i arenan är till för att följas och avspärrningsbanden ute på läktaren är en förutsättning för att vi ska kunna ha er på plats, vänligen respektera detta.

Säsongskort

Har du ännu inte haft tid att säkra din plats inför kommande säsong är det hög tid att göra det nu! Antingen klickar du dig vidare HÄR, kontaktar [email protected] eller så kommer du till oss i Scaniarinken under morgondagen. Vi finns på plats från kl 9, varmt välkomna!

Sara Jonsson