Förlust trots stark insats
Publicerad: 2021-09-11
En hel del skador ställde till det men trots det stod damlaget för en stabil insats i träningsmatchen mot Almtuna.

Ett för dagen skadeskjutet och föryngrat SSK räckte inte riktigt till. Damlaget hade 7 ordinarie spelare borta när man på lördagen tog emot Almtuna i en träningsmatch. En jämn första period slutade med att Almtuna fick straff som förvaltades otagbart för Klara i mål

Skott första: 11-13

Andra perioden blev jämn med bra chanser åt båda håll. Almtuna gör 2-0 på en styrning men SSK har flera bra lägen. I ett PP gör Julija Blazinsek 1-2. Hon hittar ingen att passa och trycker istället upp den i bortre krysset.

Skott andra:10-14

I tredje tar SSK över spelet och har flera goda möjligheter till kvittering. När det återstår ca 2 minuter av matchen har vi öppet mål men Almtunas målvakt gör årets räddning. SSK tar ut målvakten och pressar men Almtuna lyckas till slut göra 1-3 i öppen kasse.

Skott tredje: 20-13

Totalt: 51-50

Vi ställer idag upp med 4 spelare födda -06. 11 av 17 spelare idag är till ålder damjuniorer så återväxten är god och när alla är tillbaka kommer detta bli riktigt bra, säger HC Sarah Åberg.

Kajsa Wallin och Marissa Panula gör sina första matcher med damlaget och ska verkligen ha extra beröm för en toppeninsats.