NEDSLÄPP: SSK-Väsby! Öppet i SSK-shoppen fredag och lördag!
Publicerad: 2021-01-08
Ikväll är det nedsläpp 18:00 i Templet när Väsby gästar oss. Det är dags att studsa tillbaka från plattmatchen senast mot Västervik och visa att den matchen var ett undantag. Vi har öppet i SSK-shoppen på Storgatan 9 idag (10-17) och imorgon lördag (10-15) - varmt välkomna!

SSK - Väsby, fredag 8 januari 18:00

Nollade på bortaplan mot Västervik i onsdags, men chans att hitta tillbaka till vinnarspåret redan ikväll när Väsby som kommer på besök till Södertälje. Väsby kommer med tre raka förluster i bagaget och senast med en tung straff-förlust mot Modo. Spelare att hålla ett extra öga på i kvällens bortalag är Raphael Lavoie som leder lagets interna poängliga med 22 inspelade poäng.

Tränare Dennis Bozic är inte nöjd med onsdagens insats och vill se bättring på flera punkter.

– Det handlar mycket om att gå tillbaka till grunderna, hur ska spela egentligen spela där ute, det gäller det att alla är med på. Först och främst strukturen, det går inte att hitta på egna saker ute på banan gällande vart man ska vara på planen eller hur vi ska spela. Vi måste spela tillsammans, det funkar inte att köra en och en. Defensivt behöver vi vinna mer kamper på insidan, vi behöver få stopp i motståndarnas spel och framförallt vara mer samlande när vi jobbar hem. Sen behöver vi framåt, vi behöver skapa mer tryck och driv i offensivzon. Mycket handlar såklart också om inställning, det behöver vara hundra procent fokus och att grabbarna är villiga att gå fullt i alla situationer. Enkelt förklarat så ska man göra jobbet vi kommit överens om, avslutar han.

Ikväll hoppas vi komma ut på isen med full kraft, några småskavanker från senaste matchen ska vara läkta och vi ställer upp med samma manskap som senast, tillkommer gör endast junioren Albert Sjöberg som kommer starta som 13e forward. Inför Västervikmatchen hade Nick Olesen poäng i 11 raka matcher, en svit som bröts iom noll mål senast. Även Måns Lindbäck har varit framme frekvent i poängprotokollet den senaste tiden och han är Nick hack i häl på en andraplats i poängligan. Vilken kedja kommer igång ikväll eller blir det någon av backarna som spräcker nollan hos Väsby?!

SSK-SHOPPEN

Ni kommer fortsatt under januarimånad att hitta SSK-shoppen mitt på stan (Storgatan 9)! Idag slår vi dessutom till på matchens vara och ger er -15% på alla SSK-glas! Vi har öppet idag 10-17 och imorgon 10-15! Varmt välkomna!

STÖDBILJETT

Stödbiljett till matchen hittar du HÄR!

LAGET

MV SAHLIN / BERGVIK

FORWARDS

BENGTSSON / CARLSSON / OLESEN

LINDBÄCK / GUSTAFSSON / BLOMSTRAND

ANDERSSON / BAILEY / HEIKKINEN

KAHILAINEN / ARONSSON / DAHLSTRÖM

SJÖBERG

BACKAR

HJELM / ANDERSSON

FALK / JANSSON

MALMSTRÖM / VON SIVERS

PETERSSON

Södertälje Sportklubb