SSK-TV: Tre förluster efter uppehållet – men Nicklas Grossmann är fast besluten att få SSK på vinnarspåret: "Det gäller att ha rätt inställning och gilla utmaningar."
Publicerad: 2018-11-19
Med 592 NHL-matcher är han lagets mest rutinerade spelare, och har varit med om att hantera motgångar förr. Nicklas Grossmann är dessutom stolt lagkapten och fast besluten att få SSK på vinnarspåret igen: "Det kommer inte sköta sig av sig själv, men jag tror stenhårt på gruppen, vi tar hjälp av varandra och jag vet att det finns potential och karaktär för att ta oss ur det här.”

Kolla in hela SSK-TV:s intervju med lagkapeten Nicklas Grossmann här där han bland annat pratar om hur man vänder svackor, erfarenheten från NHL och stoltheten att få vara lagkapen i SSK:

"Man drömde att kliva ut i Scaniarinken som kapten, det var det största som fanns, och nu sitter man i de skorna. Men karriären går fort, och man tänker kanske inte på det när man är mitt uppe i det och det gäller att ta vara på det. Det är svårt att sätta ord på det när man är mitt inne i det, när man är laddad och vill göra ett bra jobb. Men med all historia och kultur som finns här inne i väggarna, det är häftigt att vara en del av och det finns inget annat än att vilja göra ett bra jobb av det."

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell