NEDSLÄPP: Ulf Lundberg inför premiären mot Oskarshamn - "Vi ska köra, släpp loss och riska lite"
Publicerad: 2018-09-21
Tränarstaben har helt klart för sig vad förlusten i genrepet mot Karlskoga berodde på. Det ska man ändra på till premiären mot Oskarshamn där Ulf Lundberg vill se 100 procent från start till mål.

Säkra biljett till hemmapremiären på söndag!

Det är dags för seriepremiär och spel om poäng. Då vill Uffe Lundberg och tränarstaben se att laget tävlar från start. – Det ska vara tävling, det ska vara mod, det ska spraka om grabbarna nere i Oskarshamn, säger tränare Ulf Lundberg inför seriestarten på bortaplan på fredagskvällen.

En som också lovar att det ska gnistra om SSK i premiären i kväll är veteranen och vinnarskallen Stefan Gråhns som gästade Studio SSK på torsdagen. Se hela programmet inklusive intervjuer med Ulf Lundberg, Marcus Bohman och mycket mer här!

NEDSLÄPP: VAD: IK Oskarshamn-SSK, omgång 1 Hockeyallsvenskan 2018/2019

VAR: BeGe hockeycenter i Oskarshamn

NÄR: Fredag 21 september kl 19.00

LÄGET I LAGET: Alla spelare utom långtidsskadade backen Stefan Johansson är tillgängliga. 14 forwards är igång och det innebär att en får stanna hemma och för dagen blir det Albin Sethsson.

SÅ KAN DU SE MATCHEN: Supporterklubben rullar med två bussar till Oskarshamn, men för de som inte är på plats går det att se matchen på Cmore. Boka Cmore-abonnemang via denna länk så går en del av intäkterna till SSK.

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell