Flertalet spelare förlänger kontrakten
Publicerad: 2022-04-29
Under förra veckan kunde vi presentera två hemvändare i form av Beatrice Hjälm och Sunna Björgvinsdóttir, nu står det klart att flertalet spelare från förra året stannar även kommande säsong.

6 spelare förlänger kontrakten

Vi är glada och stolta att kunna presentera en rad förlängningar till damlaget inför kommande säsong. Tränarduon Sarah Åberg och Robban Johansson kommenterar spelarna följande.

Bim Schalen - forward

Bim är en skridskostark spelare som bidrar med mycket energi och glädje! Varit skadad en tid men är på väg tillbaka. Bidrar med rutin i massor tack vare många säsonger i SSK.

Mirey Saado - back

Mirey är en stabil back med många bra verktyg i sin verktygslåda. Trots sin unga ålder har hon redan många års rutin och ett stort SSK-hjärta. Roligt att hon vill vara med på vår fortsatta resa.

Isabella Horvat - forward

Isabella är en stark forward som jobbar hårt i varje byte. Hon har mycket rutin och ett stort SSK-hjärta. Kommer bli nyttig med sitt uppoffrande spel, roligt att ha med henne på vår resa.

Emma Nichols - målvakt

Emma är en stabil målvakt som har tagit stora kliv denna säsong. Är lugn i pressade lägen och gillar att tävla. Roligt att hon vill vara med på vår fortsatta resa.

Mindy Lindholm - forward

Mindy har bra händer och är stark på skridskorna vilket kommer bidra med fart och fläkt. Hon har ett mycket rappt skott som vi tror hon kommer få mer utdelning på kommande säsong. Roligt att hon vill vara med på vår satsning mot SDHL.

Indira Bosch - back

Indira är en ung talang med mycket bra skott. Har en stark utvecklingskurva uppåt och kommer ta stora kliv kommande säsong. Stark back som kommer bidra med sitt driv att vilja bli bättre varje dag!

Södertälje Sportklubb