Nu släpper vi biljetterna till seriepremiären!

10 september 2021 09:59

Nu släpper vi äntligen biljetterna till seriepremiären fredag 24 september mot Björklöven!


Seriepremiär 24 september SSK - Björklöven, 20:30 Scaniarinken

Tidigare under dagen så presenterades det för säsongen nya upplägget från C-more och HockeyAllsvenskan - Superfredag! Det innebär maxad studio och hockey både 18:00 och 20:30! I Scaniarinken betyder det en något senare hockeyfest än vanligt men det stoppar väl inte oss?

Den 29 september hävs restriktionerna och vi f¨år fylla Templet igen (mer info om det under nästa vecka) men det betyder att premiären mot Björklöven blir inför 1200 åskådare. Vilket i sin tur innebär att vi har ett väldigt begränsat antal biljetter att tillgå! Säljer vi slut biljetterna innan lunch tro?!

Biljetter till premiären köper du HÄR!

Din entré till premiären!

Säsongskort: Du med säsongskort på sektion M, K, J, H, G, E gå in via hemmastå vilket är entré D som ligger på baksidan vid bussarna.

Du som har säsongskort på sektion N, O, A, B, C, D kommer att gå in via stora huvudentrén på framsidan, entré A. Du kommer att sitta på den inramade sektionen som visas på bilden vid entré A.

Lösbiljetter: Har du fått en biljett på sektion B, C, D kommer din entré att vara entré B, på kortsidan närmast parkeringen.

Har du fått en biljett på sektion E, G, H kommer din entré att vara entré C, på andra kortsidan mot bussarna.

Säsongskort

Har du ännu inte hunnit med att köpa ditt säsongskort än är det hög tid för det nu! Klicka dig vidare här för mer info!

Har du frågor?

Har du frågor eller funderingar kontakta [email protected] eller ring 079-006 72 45.