Seger mot VIK efter hattrick av Olsson
Publicerad: 2021-08-19
Felix Olsson inledde målskyttet och såg till att vi gick segrande ur striden mot VIK, matchen slutade 4-3.

Efter en tråkig förlust senast mot Almtuna kompenserade vi upp det med att ikväll besegra VIK med 4-3 hemma i Scaniarinken. Det var nyförvärvet Felix Olsson som inledde målskyttet i matchen genom att göra 1-0 redan efter två minuters spel. Olsson framspelas av både Haag och Heikkinen. Ledningen står sig dryga åtta minuter in när Jesper Johansson hittar nätet bakom Tolopilo. Minuten efter får vi möjligheten i powerplay och där är det Andreas Hjelm som skickar in pucken från blå, 2-1.

I den andra är det VIK som kommer ut hårdast och inom loppet av en och en halv minut har VIK kvitterat och vänt på matchen. Timeout begärs för att lugna spelet och stoppa blödningen, resultatet står sig periden ut.

Fyra minuter in i den tredje är det återigen Felix Olsson som är inne i hetluften och styr in ett backskott till 3-3. Därefter väntar några röriga minuter av matchen men vi reder ut ett fem mot treläge och kan sedan även skicka in 4-3 genom tidigare nämnda Felix Olsson.

Nästa match är den 25 augusti mot DIF i premiärmatchen av Skoda Trophy, biljetter hittar du här.