NEDSLÄPP! Västervik - SSK 15:00
Publicerad: 2021-01-06
Efter måndagens straffvinst borta mot VH har det blivit dags att åter ge sig ut på vägarna, idag är det Västervik som står för motståndet.

VÄSTERVIK - SÖDERTÄLJE 15:00

Från årets första bortamatch fick vi dels med oss två viktiga poäng efter en vunnen straffläggning och desto skönare var att vi lyckades vinna - just på straffar. Det har varit lite utav ett spöke under hela säsongen men tack vare att Sahlin spikade igen och att Christopher Bengtsson petade in pucken kan vi nu blicka framåt. Noterbart är att både Fredrik Bergvik och Alexander Sahlin vunnit matcherna de startat sedan Filip Gustavsson lämnade för NHL-camp i december.

I eftermiddag är det alltså dags för säsongens fjärde möte med Västervik. I två av matcherna har vi haft ett likaresultat efter 60 minuter där vi vunnit varsin och en gång har Vvik vunnit i full tid. Dags att snygga till den statistiken i eftermiddag redan.

Västervik kommer med två segrar i de tre senaste matcherna och brukar vara jobbiga att möta i Plivit Arena. Vi vill såklart fortsätta på inslagen väg och utöka vinst-sviten vi påbörjat. Nick Olesen styrde in en puck från Axel Andersson senast mot VH och har ju gjort poäng i 11 raka matcher, kan det hålla i sig över 12 matcher tro? Svaret har vi ikväll! Matchen följer ni som vanligt på Cmore!

LAGET

MV

SAHLIN / BERGVIK

FORWARDS

BENGTSSON / CARLSSON / OLESEN

LINDBÄCK / GUSTAFSSON / BLOMSTRAND

ANDERSSON / BAILEY / HEIKKINEN

KAHILAINEN / ARONSSON / DAHLSTRÖM

BACKAR

HJELM / ANDERSSON

FALK / JANSSON

MALMSTRÖM / VON SIVERS

PETERSSON

S Södertälje Sportklubb