Välkomna på genrep SSK-Karlskoga och uppesittarkväll i Scaniarinken på fredag – slutspurt för Fansens insamling!

10 september 2018 17:06

På fredag är det en vecka till seriestart. Det firar vi med en superkväll i Scaniarinken! SSK tar emot Karlskoga i Scaniarinken kl 19.00 i ett viktigt genrep inför den hockeyallsvenska premiären. I Mollys har Fansens samtidigt avslutningsfest för sin insamling och dessutom kommer Mittmedias Hockeypuls och spelar in sin uppesittarkväll i lokalen efter matchen.


Säkra din stol i Scaniarinken i vinter - boka säsongskort här!

Praktisk info inför SSK-Karlskoga, Fansens initiativs avslutningsfest och uppsittarkvällen i Mollys på fredag 14 september.

Mollys öppnar kl 17.00 för matgäster. Bord bokas på 070-736 15 71. Under kvällen kommer Fansens hålla auktioner och lotterier samt insamling via swishnumret 123 642 94 50, märk donationen med Fansens.

Medlemmar i Fansens initiativ har ett särskilt erbjudande på mat och dryck samt biljett till matchen. Denna har skickats ut i separat länk och bokas i förväg senast onsdag 23.59.

Kl 19.00 är det nedsläpp i matchen SSK-Karlskoga. Biljetter kostar 100 kr och köpes endast på plats i entrén. Fri entré för barn under 16 år. På ståplats fri entré upp till 19 år.

Säsongskortsinnehavare med All inclusive-paketet har självklart **fri entré **till matchen.

Säkra din stol i Scaniarinken i vinter - boka säsongskort här!

Efter matchen håller MOllys öppet till 23.00 för uppesittarkväll och arenabesökare är välkomna att stanna kvar och umgås samtidigt som Mittmedias Hockeypuls sänder sitt införprogram inför säsongen direkt från Mollys med gäster från laget.

Matchen sänds i **SSK-TV **som PPV inramat av Studio SSK före och efter match med gäster. Kommenterar gör Erik Hogeborn och Rolf Wanhainen. Köp och se matchen här!