Imorgon släpper vi säsongskorten!
Publicerad: 2021-04-08
Imorgon öppnar vi upp förlängningen av säsongskort inför säsongen 21/22! Vem blir den första att säkra sin plats till höstens drabbningar?

Först och främst vill vi rikta ett stort tack till alla er som valt att stå kvar under säsongen 20/21, ert stöd och engagemang har varit en viktig del för oss för att klara säsongen 20/21. Det är tack vare säsongskortsinnehavarna och alla företagspartners vi har kunnat spela hockey i Scaniarinken och slutfört en ekonomiskt tuff säsong. För drygt en vecka sen tog det roliga slut men lagbygget inför säsong 21/22 är redan i full gång och innan påskmaten var uppäten hade vår sportchef Mikael Samuelsson hunnit med att presenterat två nyförvärv i form av Felix Olsson och Jonatan Harju.

NU SLÄPPER VI SÄSONGSKORTEN!

Vi är nu framme vid den tiden på året där gatorna sopas, fåglarna kvittrar och viktigast av allt, SSK släpper säsongskort! Vi står åter inför en spännande tid när ett lag ska byggas samt nya drömmar och förväntningar skapas. Vi ser stora potential att utvecklas sportsligt men även utvecklas som klubb.

Årets säsongskort är kanske ett av de viktigaste säsongskorten som vi någonsin sålt och det otroligt viktigt för oss att du som har möjlighet att köpa ditt säsongskort redan nu på vårkanten gör det. För att vi ska kunna överleva sommaren och kunna fortsätta arbetet inför den kommande säsongen är vetskapen gällande vilka publikintäkter vi har att röra oss med är en viktig ingrediens.

Säsongskorten är utformade på samma sätt som förra året. Vi har valt att behålla alla godbitar som kortet har erbjudit tidigare år. Allt från att det bjuds på 2–4 bortamatcher till din egen plats med namn på, lunchträffar med SSK samt 2–4 kompisbiljetter med mera. Vi har även en nyhet för kommande säsong och det är inget mindre än att alla som köper ett säsongskort automatiskt blir medlemmar något som tidigare år har kostat extra. Vill du fortfarande ta del av allt detta så tycker vi att du ska förlänga ditt säsongskort redan idag!

Publikrestriktioner!

I dagsläget vet vi inte hur publikrestriktionerna kommer se ut säsongen 21/22 vilket gör att vi står inför en säsong där det inte finns någon garanti på att du som säsongskortinnehavare kommer att få möjligheten att närvara på grundseriens alla 26 matcher. Ni är otroligt viktiga för oss och vi kommer göra ALLT i vår makt för att ni ska kunna vara med oss i Templet och heja fram laget till nya segrar. I detta är det även viktigt att hålla er uppdaterade och information kommer skickas ut löpande under våren och sommaren.

Vi hoppas självklart att säsongen 21/22 återigen kommer innebära publik på läktaren och naturligtvis har säsongskortinnehavarna första tjing på platserna. Om publikrestriktionerna sakta börjar lätta så kommer vi även succesivt att börja sälja lösbiljetter.

NYHETER!

Vi har nu tagit fram allt av det bästa för att kunna skräddarsy olika säsongskort som passar just er. Utveckling är en stor del i vårt arbete och en dröm vi alla siktar efter är ett välfyllt tempel varje match. Därför vänder vi oss nu till dom hockeygalna familjerna som älskar den stämningen, tempot och adrenalinet som kokar under en hockeymatch. Vi lanserar nu det efterlängtade familjekortet!

Ännu en nyhet är pott-kortet. Kortet är anpassat för dig som har svårt att planera långt i förväg på grund av jobb, familj eller liknande. Valet ligger i dina händer och bestämmer själv hur du vill dela upp dina biljetter. Vill du använda 5 biljetter under en match eller använda hela potten själv är helt upp till dig. Du köper ditt pott-kort och bestämmer hur mycket du vill ladda kortet med, kanske 10, 15 eller varför inte 20. Har du sedan använt upp din pott efter halva säsongen kan du sedan fylla på med nya biljetter. Kortet är fritt och har alltså ingen fast plats. Dessa två nyheter är ännu inte ute för försäljning men kommer att lanseras under kommande veckor. Så känner du att något av dessa alternativ är ett perfekt alternativ och passar bättre än ett vanligt säsongskort så får du hålla ut ett litet tag till.

Vi hoppas självklart att så många som möjligt väljer att stå kvar även kommande säsong och att vi tillsammans ska heja fram SSK till nya vinster. Just du är enormt viktig för SSK för att vi kan stå sida vid sida. Imorgon runt 10:00 så kommer alla säsongskortsinnehavare att få en länk skickad till sig, vilken du sedan använder för att förlänga ditt kort.

NYFÖRSÄLJNING

Är du däremot inte befintlig säsongskortsinnehavare så lugn bara lugn, den 3 maj släpper vi upp för nyförsäljning.

Kontakta Ella så hjälper hon dig med alla frågor gällande säsongskort!

Tveka inte att höra av dig till Ella så hjälper hon dig med alla dina frågor, antingen på mejl eller telefon: 079-006 72 45 alt. [email protected]

Södertälje Sportklubb