Försvara Templet - SSK vs Hv71
Publicerad: 2021-10-24
På lördag vankas det publikfest i Scaniarinken när HV71 kommer på besök. Vi har revansch att utkräva och det ryktas bli två välfyllda klackar kvällen till ära, därför gäller det att vi sprider ordet till alla SSK-are och visar vems hemmaplan det är!

Försvara Templet - SSK vs Hv71

Onsdagens förlust mot Hv71 kändes långt borta i fredags när vi vann borta mot Björklöven. En rejäl uppryckning och mycket karaktär bjöd den kvällen på. Imorgon går vi in i ny matchvecka: Västerås på onsdag (h), AIK på fredag (b) och avslutningsvis Hv71 på lördag (h). En riktig supervecka med andra ord.

Vi ligger stadigt på en sjätteplats men med nio omgångar spelade och en tajt tabell är det endast två poäng upp till Björklöven och andraplatsen. På lördag hoppas vi att så många SSK-are tar sig till Templet för att sjunga fram laget till tre poäng och att vi kan få Templet att gunga. 16:30 slår vi upp portarna och 18:00 släpps pucken, då vill vi se gamla som unga skrika sig hesa! Nu fyller vi kurvan!

Biljetter

Närmare 2400 biljetter sålda, säkra din plats redan idag! Biljetter till matchen köper du här! Har du frågor kring biljett kontaktar du Ella via mejl på [email protected]

Mat och dryck

Det finns fortfarande några platser kvar i Rinkside till veckans matcher, meny och bokningssida hittar du här!

Södertälje Sportklubb