Hemma
Södertälje
SSK
Borta
MODO
MODO

NEDSLÄPP: Dags för SSK:s hockeymanifestation 2019 – nu släpper vi begränsat extra antal sittplatser: "Det betyder mycket för samhället och Södertälje som stad!"

15 februari 2019 16:04

SSK-Modo. Hockeymanifestation 2019. Nu kör vi! Biljetterna är i princip slut men på grund av returer som vi samlat in finns nu ca 100 sittplats och 100 ståplats för uthämtning på plats när arenan öppnar kl 13.00. Först till kvarn! Här är nedsläpp med allt inför matchen.


LAPP PÅ LUCKAN - MEN SÅ KAN DU OCKSÅ FÅ EN BILJETT!

Alla sittplatsbiljetter har en tid varit helt uppbokade. Men på grund av de senaste dagarnas efterlysningar av returer av outnyttjade biljetter finns nu ca 100 sittplatsbiljetter kvar, blandade platser där vissa är riktigt bra. Dessa lämnas ut i arenan från kl 13.00 i morgon liksom de ca 100 biljetter på hemmastå som finns kvar. Först till kvarn!

SE ÄVEN: Välkomna på SSK-festen 2019 med tårta, god mat och dryck,aktiviteter, happenings och livemusik av Hot Creole – köp biljett till SSK:s egen födelsedagsfest nu!

Säkra dina biljetter till SSK-festen här!

NEDSLÄPP: SSK-Modo

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 46

VAR: Scaniarinken, Södertälje

NÄR: Lördag 16/2 kl 19.00

LÄGET I LAGET: Forwarden Lindsay Sparks och backen Marcus Karlström har lämnat laget under vekckan. På skadelistan finns Marcus Bohman som är borta för resten av säsongen samt Emil Bejmo som fick en smäll i lördags mot Västervik och inte kunnat träna i veckan. I övrigt är laget identiskt som det sååg ut i segermatchen i onsdags.

Ej med i truppen mot Västerås: George Sörensen (MV), Jacob Spångberg (B), David Åslin (FW).

INFÖR MATCHEN:

"Den är gigantisk stor. Och jag är inte säker på att alla i hockeysverige har koll på det. Men det är väldigt roligt att jobba i den här miljön. Det är klart att det är press på laget och på oss, men framförallt är det positivt och det är en ynnest att få jobba i den här miljön.

Tränare Ulf Lundberg om hur stor hockeyn är i Södertälje.

SSK-TV: Uffe om segern mot Västerås, förväntningarna på manifestationen och hyllningen till TIFO-gänget: "Vilket jobb de lägger ner!"

Vi stöttar hockeymanifestationen 2019 – supportrar och sponsorer mot miljonen. Se alla som anslutit sig här!

KAPTEN GROSSMANN ÄR REDO!

"Det kommer vara häftigt, något jag ser fram emot. Det var länge sedan jag upplevde det. Men jag vet att den här rinken, det är något magiskt när det är så många människor inblandade. Det är häftigt och något jag ser fram emot."

Lagkapten Nicklas Grossmann om att spela inför ett fullsatt Scaniarinken.

SSK-TV: Kapten Grossmann inför Modo, om hockeyns betydelse i Södertälje och att laget stöttar manifestationen: "En bra tradition, självklart att stötta"

Säkra dina biljetter till SSK-festen här!

SKRIDSKODISCO

Succén är tillbaka! Från kl 11.30 är alla familjer välkomna att inleda hockeymanifestationen genom att värma upp på isen. Vi kör igång med discoljus och familjevänlig discomusik och välkomnar ung som gammal att dansa in manifestation tillsammans fram till kl 13.00 då övriga arenan öppnar. Pingvinen Pigge kommer också och gästa isen och bjuder barnen på kramar.

SSK-FESTEN

Hockeymanifestationen 2019 kommer bli en lördag ni sent ska glömma. Efter matchen roddar vi om hela Gallerian och dukar upp för fest. Kl 18.00 – 24.00 blir det aktiviteter, quiz och happenings. Karategamers är på plats med nya och gamla tv-spel och anordnar hockeyspels-turnering. Dessutom blir det livemusik av partybandet Hot Creole som återvänder till Scaniarinken efter sitt bejublade framträdande på Guldfredagen i höstas. Medlemmar i Guldklubben har gratis inträde till festen och biljett ingår även i vissa nivåer för de som väljer att stötta manifestationen monetärt. Biljettpriset till SSK-festen är 150 kr i dörren eller 100 kr i förköp (inklusive garderobsavgift). Åldersgräns: 18 år.

Säkra dina biljetter till SSK-festen här!

VIKTIGT! Då det händer väldigt mycket i och omkring arenan före, under och efter matchen är det viktigt att ni är på plats i god tid och visar hänsyn till andra. Då det även kan bli trångt och köigt på parkeringarna innan och efter matchen rekommenderar vi de som kan att åka kollektivt till arenan. Tillsammans ser vi till att ordna en fantastisk hockeymanifestation 2019!