Hemma
MODO
MODO
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: Sebastian Dyk och SSK ute efter revansch på Modo – "De kom ut och grisade, nu är det vi som ska förstöra deras fest"

26 februari 2019 11:41

SSK hade dukat för fest på hockeymanifestationen förra lördagen. Då kom gästerna Modo och spelade tufft, småfult och vann med hela 5-1. Nu vill Sebastian Dyk och SSK ge igen. "Vi ska komma ut och vara hänsynslösa, tuta och köra och bara bränna över dem". Här är nedsläpp inför onsdagens bortamatch mot Modo!


Välkomna på nästa hemmamatch SSK-IK Oskarshamn nästa fredag 1/3 kl 19.00 - boka biljett online här!

40 % RABATT I SUPPORTERSHOPPPEN! Som vanligt håller supportershoppen öppet i samband med matchen på fredag och det är utförsäljning med 40 % rabatt på hela sortimentet.

AW I RINKSIDE BAR:

Som vanligt kör vi AW i Rinkside bar med trubadur, prisvärd buffé i form av rostbiff och potatissallad inkl en dryck (öl/vin/läsk) 120 kr, gäller under happy hour 17.00-18.00.

NEDSLÄPP: Modo-SSK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 49

VAR: Fjällräven Center

NÄR: Onsdag 27/2 kl 19.00

LÄGET I LAGET: På backsidan är Nicklas Grossmann fortfarande skadad och Marcus Bohman är sedan tidigare borta för resten av säsongen. Stefan Johansson och Ludwig Blomstrand missar matchen på grund av sjukdom. Forwarden Victor Andersson och inlånade målvakten Isak Wallin är inte med i truppen till Ö-vik. Gällande målvaktsfrågan har tränarna aviserat att Isak Wallin ska stå om han är med annars är det målvakterna Alexander Sahlin och George Sörensen som varit med hela säsongen som ska vara med i truppen.

Backen Marcus Oskarsson fick en puck i ansiktet i söndagens match men testade att träna på tisdagen och gav därefter klartecken för spel. Även J20-backen Isac Heens följer med till Ö-vik.

INFÖR MATCHEN:

"Vi är jätterevanschssugna. Vi hade en publikfest här och vi lyckades inte bjuda upp och de förstörde festen för oss. Nu ska vi upp och förstöra för dem och krympa avståndet upp. De försökte störa vår balans, nu är de vi som ska ut och vara hänssynslösa, tuta och köra och spela slutspelshockey."

Sebastian Dyk inför Modo borta.

SSK-TV: Sebastian Dyk ute efter revansch på Modo – "De kom ut och grisade, nu är det vi som ska förstöra deras fest"

Välkomna på nästa hemmamatch SSK-IK Oskarshamn nästa fredag 1/3 kl 19.00 - boka biljett online här!

SSK-TV: Uffe inför Modo borta och jakten på topp-8: "Slutspelet har börjat, bara att älska läget och visa vad man är gjord av"