Martin Janolhs klar för SSK – kontrakteras över denna och nästa säsong: ” Vill bidra till att ta SSK uppåt där de hör hemma”
Publicerad: 2019-01-10
SSK har kommit överens om ett kontrakt med centern och forwarden Martin Janohls som närmast kommer från SHL-laget Malmö Redhawks.

SE ÄVEN: SSK-TV: SSK besegrade serieledarna Oskarhamn och tog tredje raka hemmasegen - kolla in Studio SSK med analyser och intervjuer här!

Välkomna på nästa hemmamatch onsdag 16 januari då SSK tar emot Björklöven - boka biljett online här!

27-årige Martin Janolhs kommer från Hedemora och är fostrad i Leksand. Han har spelat större delen i Hockeyallsvenskan där han varit en pålitlig poängplockare. Den gångna säsongen har han tillhört SHL-laget Malmö Redhawks, även om han varit utlånad till Pantern i Hockeyallsvenskan tidvis.

Nu laddar han för att ta ny ansats i SSK.

– Det känns jättekul. Jag vet att SSK är en stor och proffsig klubb. För min del gäller det att komma in i gänget fort och förtjäna istid så jag kan bidra till att ta SSK uppåt, för det är där de hör hemma, säger Martin Janolhs själv om kontraktet som gäller denna och nästa säsong.

Han beskriver sig själv som en i grunden offensiv spelare men som på senare år blivit mer av en tvåvägsspelare som behärskar båda ändarna i spelet.

– Martin är en erfaren center som även kan spela ytterforward. Han har mycket rutin från Hockeyallsvenskan men han även provat på att spela SHL. Men viktigast av allt är att han vill utvecklas och ta nästa steg som spelare, säger huvudtränare Ulf Lundberg.

Se Ulf Lundberg kommentera värvningen av Martin Janhols mer i denna intervju med SSK-TV!

Mer info om Martin Janolhs här.

SE ÄVEN: SSK-TV: Här besegrar SSK serieledarna – återupplev målen och firande efter matchen här!

Välkomna på nästa hemmamatch onsdag 16 januari då SSK tar emot Björklöven - boka biljett online här!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS