Emil Bejmo till SSK – klar på lån för resten av säsongen: ”Fantastiskt roligt"
Publicerad: 2018-12-04
SSK lånar in rutinerade centern och forwarden Emil Bejmo från SHL-laget Mora för resten av säsongen. "Jag har sett laget spela och det känns som det finns potential för att lyfta. Det ska bli kul att vara med på den resan.

Säkra biljett till SSK-Almtuna söndag 9/12 - boka biljett online här!

– Det känns fantastiskt roligt. Framförallt att spela hockey igen då det blivit lite sparsamt med speltid senaste tiden. Jag ser fram emot att komma till SSK och hjälpa laget, säger Bejmo själv.

Den Färjestadsfostrade center som har gott om landslagsmeriter från juniortiden har spelat många säsonger i allsvenskan och var lagkapten i Mora när laget gick upp till SHL 2017. Han beskriver sig själv som en allroundspelare:

– Jag gillar att åka skridskor och spela offensivt, men jag tycker det är viktigt att klara av det defensiva först och främst och därefter ta offensiven, säger 29-åringen som nu är sugen på att vara med och hjälpa SSK uppåt.

– Jag har varit med på resan förut. Jag har pratat med Ulf och många flera runt klubben och det känns som ett spännande koncept. Jag har sett laget spela och det känns som det finns potential för att lyfta. Det ska bli kul att vara med på den resan, säger Bejmo.

Emil Bejmo är en rutinerad spelare som genom åren spelat både center och forward. Enligt tränarstaben kommer han bidra med stabilitet i laget.

– Emil är en kvick spelare som klarar av både forwards- och centerjobbet. Han har samlat på sig mycket erfarenhet och tillför välbehövlig stadga, säger huvudtränare Ulf Lundberg.

13.00: Studio SSK direkt från Scaniarinken med senaste nytt inför SSK-Björklöven, rapport från damlaget och om J18:s avancemang till allsvenskan. Ulf Lundberg på plats i studion och kommenterar värvningen av Emil Bejmo.

Säkra biljett till SSK-Almtuna söndag 9/12 - boka biljett online här!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS