NEDSLÄPP! Inför SSK-TIK!
2020-10-27
Ny matchvecka och vi inleder imorgon mot Timrå.

Äntligen dags för match hemma i Templet igen efter en helg i Norrl. Vi har spelat två tuffa matcher sedan vi sist spelade på hemmaplan. Först mot Timrå och senast mot Björklöven, ni möter vi båda två på hemmaplan med start imorgon mot Timrå. Lucas Carlsson är tillbaka i spel (se intervju med honom ovan) i övrigt har vi några frågetecken inför morgondagens drabbning, men Nichlas Falk ser framemot returmatch mot Timrå.

– Jag tycker att vi kravlar oss fast med näbbar och klor, killarna gör verkligen vad de kan för att hänga kvar i fredags på bortaplan mot TIK. Det är bara ett mål inför tredje. Jag tycker vi trycker på som fasen första tio och det känns ungefär som att deras första riktiga anfall i tredje gör de 4–2 på. Då blir det ju mentalt jobbigt och luften går ur en. Det ska det såklart inte göra men det laget som klarar av det är jätteduktiga för det är svårt när man hamnar i det läget. Sen rinner det iväg på slutet vilket inte är acceptabelt men jag kan förstå besvikelsen där vid 4–2 målet men då måste man kunna repa sig från det. Mot Björklöven så tycker jag att vi gör en jättebra match vad det gäller våra taktiska grejer som vi pratar om, ligga på rätt sida, våga gå ut och sätta press på Björklöven. Det många lag gör är att de går ut och är försiktiga mot dem och då tar de ju hela handen. Vi orkade ligga på hela vägen, så fort de försökte bygga upp nerifrån så var vi där och störde dem. Det känns som att vi var värda den poängen och kanske någon mer till och med. Nu blev det som det blev och vi låg under med 2–0, säger Falk.

Nu väntar Timrå hemma imorgon.

– Vi får se hur vi formerar laget till imorgon. Planen är att vi måste vara ruskigt strikta i det vi gör. Vi måste vara väldigt noggranna med pucken, det får inte bli någon fläng-hockey där det går fram och tillbaka för det kostar alldeles för mycket kraft för oss. Vi behöver vara samlade och vi behöver vara tajta i försvaret. Frågetecken på vissa spelare inför morgondagen. Laget presenteras två timmar innan nedsläpp, berättar han.

SHOPEN

Shopen har öppet imorgon onsdag mellan 17-19! Samt på söndag från 13.00-17.00 (under söndagens match mot Björklöven). Varmt välkomna!

STÖDBILJETT!

Stödbiljetter hittar ni här!

INFO INFÖR SÖNDAGENS MATCH

Imorgon kommer info gällande kommande matcher med 300 personer i publiken - håll utkik på hemsidan under dagen!

Sara Jonsson