Back och forward klara
Publicerad: 2017-04-29

SSK har gjort klart med ytterligare nyförvärv till kommande säsongs lagbygge. Det handlar om forwarden Christopher Bengtsson, närmast från Tingsryd och backen Jacob Spångberg, från AIK, som ansluter till SSK. Spångberg på två år, Bengtsson på 1+1 år.

Mats Waltin kommenterar Jacob Spångberg
- Spångberg är en spännande back med offensiva kvaliteter men har också en stabilitet i defensiven. Han har en härlig kreativitet i sitt spel och just de egenskaperna kommer tillföra mycket till vårt spel.

Jacob Spångberg kommenterar
- Jag fick en bra bild av klubben och det känns både seriöst och målmedvetet, det känns bra att nu vara klar för SSK. Jag är en spelare som vill vara med och bidra och vara delaktig i så mycket som möjligt, både defensivt och offensivt. Jag är skridskostark och gillar att hänga med upp i offensiven.

Mats Waltin kommenterar Christopher Bengtsson
- Christopher är en spelare som jag haft koll på sedan en tid tillbaka. Det känns bra att få in honom i laget till kommande säsong. Han är en kille som kan spela i väldigt hög fart och skapa mycket oro på den offensiva spelplanen. En modern forward som fortfarande har utvecklingsmöjligheter.

Christopher Bengtsson kommenterar
- Det känns verkligen jättekul och spännande att komma till SSK. Efter att ha pratat med ledningen har jag förstått att man har en ambition och en satsning som jag jättegärna vill vara en del av. Jag vill bidra med ett offensivt spel med mycket fart och hårt jobb.

Södertälje SK Christer Kronblad
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS