Välkomna på familjematch med skridskodisco i Scaniarinken – söndag 18 november blir det skridskodisco, kids corner och tv-spelshörna innan SSK-Västervik!
Publicerad: 2018-11-05
Uppehåll och nästan två veckor till nästa hemmamatch då SSK tar emot Västervik kl 15.00 söndag 18 november. Men då slår vi på stort och bjuder in till en härlig familjesöndag igen med skridskodisco, hamburgarfest i gallerian, Sydpoolens Kids corner med Pigge samt TV-spelshörna med Karategamers. Ta med familjen på heldag i Scaniarinken!

Säkra biljett till SSK-Västervik söndag 18/11 kl 15.00 redan nu!

Dags för söndagsmatch igen när Västervik kommer på besök 18 november med nedsläpp i Scaniarinken kl 15.00. Vi maxar dagen till en familjeaktivitet redan från kl 11.30. Då är hela familjen välkomna på skridskodisco i Scaniarinken. Kom och dansa loss på isen till arenans nya häftiga mediasystem! Biljett till matchen ingår för barn under 13 år om de är med på discot.

Efter discot blir det dessutom hamburgarparty i gallerian från kl 13.00, där även Actic Sydpoolen är på plats med Pigges kids corner och Karategamers med sin populära tv-spelshörna. Ta med hela familjen!

Boka skridskodiscot, hamburgarparty och hockeybiljett tilll hela familjen enkelt och smidigt via denna länk!

Schema för dagen:

DISCO Kl 11.30 på söndag är det premiär för SSK´s skridskodisco. Alla barn t.o m åk 6 är välkomna på disco på Scaniarinkens is! Medföljande föräldrar är även välkomna på is. Det är ej tillåtet med klubba och puck vid denna aktivitet. Dock måste alla på isen, även vuxna, ha hjälm.

BURGARE Efter discot bjuds det på hamburgerfest i Gallerian vid sektion A i anslutning till kids corner och tv-spelshörnan. För barn ingår förutom entré till discot även en barnhamburgare och festis. Serveringen öppnar kl 13.30.

MATCH Alla barn som deltar i skridskodiskot får en gratis biljett till matchen SSK-Västervik som börjar kl 15.00. Biljetter till matchen tilldelas på de lugna familjesektionerna C och D.

Är du sugen på att äta något annat är du välkommen att boka bord i Rinkside restaurang eller Mollys sportbar. Boka online här eller ring 070-736 15 71.

Säkra biljett till SSK-Västervik söndag 18/11 kl 15.00 redan nu!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS