Lucas Carlsson lämnar SSK
Publicerad: 2023-05-17
Det blev 416 matcher i den blå-gula tröjan men nu står det klart att Lucas Carlsson lämnar SSK men med sin imponerande meritlista kommer han alltid vara inskriven i historieböckerna. Tack för allt Lucas och lycka till!

Lucas Carlsson lämnar SSK

Lucas Carlsson kom till SSK redan som junior och säsongen 2013–2014 debuterade han i HockeyAllsvenskan. Minnena och stunderna därefter är otaliga. Som med allt här i livet har det varit stunder av både glädje och sorg vi delat tillsammans. Lucas var en av få spelare som efter degraderingen till Hockeyettan trots allt valde att stanna i SSK och var en del av laget som året därpå lyckades med bedriften att ta sig upp igen. Nu väljer #19 att tacka för sig och ge sig utan på nya äventyr. Vi kan bara säga stort TACK för allt och lycka till!

SSK kommer alltid betyda mycket för mig, jag har spelat över 400 matcher här och det kommer jag alltid bära med mig. Sen vill jag passa på att tacka för allt stöd under alla säsonger jag varit i klubben. Jag har fått både minnen och vänner för livet här. Lycka till och kör hårt! // #19 Lucas Carlsson

Södertälje Sportklubb