TACK!
Publicerad: 2023-03-29
Säsongen är över men vi kommer igen. Vi vill rikta ett stort tack till alla SSK:are för säsongen 22/23, utan er är vi ingenting.

Vi fick in intensiv matchserie mot Mora och det krävdes övertid i den sjätte kvarten för att få ett avgörande. Vår säsong är över och Mora är vidare till semi. På en sekund är allt över och det är en lika märklig tomhet varje gång när en säsong tar slut. Men även om det är tomt och tungt just nu har vi mycket positivt att blicka tillbaka på efter en fantastiskt stark säsong. För ett år sedan följde vi dramatiken från Ljungby Ishall är vi fightades för vår överlevnad i HockeyAllsvenskan, i år studsade det stolpe ut i en ruskigt tight matchserie mot Mora i en kvartsfinal. Vi ville alla mer och låt oss alla ta ett par dagar och slicka såren innan vi tar ny sats. För även om det roliga så hastigt och olustigt tog slut i igår har vi så mycket positivt att ta med oss in i kommande säsong.

Vi har fått uppleva fantastiska matcher inför välfyllda läktare. Publiken har efter tunga pandemiår hittat tillbaka till Scaniarinken och vi stänger säsongen 22/23 med det bästa publiksnittet på över tio år. Linus Videll har öst in poäng och Nikita Tolopilo har stått för räddningar som etsats sig fast på näthinnan för lång tid framöver. Magnus Bogren och Mattias Zackrisson har med en tydlig vision och hårt jobb format ett starkt lag nere i omklädningsrummet och vi kan lova att detta bara är starten på något väldigt spännande.

Med det sagt. Innan vi tar ny sats och spänner bågen ytterligare vill vi rikta ett stort TACK till alla er där hemma. Alla ni som stöttat Sportklubben i vått och torrt. Alla ni som redan i våras visade stöd genom att säkra sitt säsongskort. Alla funktionärer som på ideell basis lägger ner massvis med timmar för att hjälpa klubben i våra hjärtan. Hela företagssidan som är en otroligt viktig del i vår verksamhet. Tack för säsongen 22/23, utan er är vi ingenting.

PS.. Håll utkik, inom kort kommer info om säsongskortssläpp.

Södertälje Sportklubb