Bli en del av Södertälje Sportklubb

Skapa relationer - Bygg varumärke - Öka affären

Södertälje Sportklubb (SSK) är en traditionsrik och engagerande ishockeyförening med en snart 120-årig historia. Klubben är med sina 74 säsonger näst bäst i historien. Under dessa säsonger har man vunnit SM-guld vid sju tillfällen vilket är en sjätteplats i den kategorin!

SSK är en av de klubbar som tar ett stort ansvar för att driva svensk ishockey framåt och är en totalklubb för både killar och tjejer. Dessutom är klubben starkt bidragande för att Södertälje ska vara en attraktiv stad att arbeta och leva i.

I Scaniarinken är det full aktivitet, såväl på matchdag som vardag. Allt från seniormatcher och ungdomsverksamhet till konferenser, möten och event.Som partner till SSK blir du en del av ett starkt, positivt och utvecklande sammanhang. Här förenas affärs- och samhällsnytta.

Vi har idag ca 500 företag i vårt sponsornätverk och vi skräddarsyr varje samarbete efter varje partners unika behov för att skapa affärsnytta. Känner ni att ni skulle vilja veta mer så kontakta oss på marknad så ser vi hur vi skulle kunna samarbeta.

Personal

Marcus Palm

Försäljningschef

Stefan Gråhns

Marknad

Fredrik Gustafsson

Säljare

Per Viberg

Kommersiell chef
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS