Event & konferens

Konferera eller ha ett event i en anrik hockeymiljö!

Scaniarinken erbjuder en härlig miljö för möten oavsett om det är matchdag eller inte. Möteslokaler i olika storlekar ger stor flexibilitet och är det inte matchdag kan hela arenan stå till förfogande. Här fungerar det utmärkt för allt från möten med lilla teamet, konferens för hela företaget eller den stora bolagsstämman. Vi har även tidigare varit värd för stora TV-produktioner som Talang och olika former för företagsmässor.

Möten man minns länge är ofta kopplade till starka upplevelser. Njut av en god lunch i vår restaurang eller varför inte lägga konferensen på en av våra matchdagar och avsluta med middag och en fartfylld matchupplevelse.

Egen restaurang ger möjligheter inte bara till fika under dagen utan också till frukost, lunch eller middag efter önskemål.

Varför inte utmana dina kollegor, partners eller kunder att tillsammans prova vår Företagshockey. Ett härligt inslag för er som önskar en fysisk aktivitet under dagen. Att kanske för första gången komma ut på isen iklädd full utrustning och i matchdräkt blir för många en oförglömlig upplevelse.

Scaniarinken ligger strategiskt beläget i Södertälje söder om Stockholm med bra anslutningar från såväl E4 som E20. Mycket bra tillgång till parkering.

Är du intresserad av ovan eller vill du kanske hyra en loge för ett matchevent kontakta då oss på SSK Marknad för mer information och prisuppgifter.

Kontakta oss om du vill veta mer.

Fredrik Stenlund
Direkt: 070-736 15 71
[email protected]

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS