VECKANS LUNCH

VECKA 45 4/11 - 08/11 


Varje vardag serverar vi två rätter på buffé.

Utöver två dagliga rätter finns även ett vegetariskt alternativ samt soppa med nybakat bröd. 

 

Måndag

Tunnskuren oxbringa serveras med rotmos och pepparrotssås

Pocherad fisk med ägg och persiljesås serveras med potatis

TISDAG 

Abers raggmunk med stekt fläsk och lingon

Stekt fläsk med löksås och potatis alt bruna bönor

ONSDAG

Stekt kyckling med currysås, grönsaker och jasminris

Fiskgratäng med musslor, räkor och tomat serveras med potatis

TORSDAG

Ärtsoppa med nystekta pannkakor, sylt och grädde

Stekt kryddig korv med räksallad, potatismos, och gurkmix  

FREDAG

Hamburgare med bröd, sallad, dressing och pommes

Krämig kycklingpasta med dijonsenap och dragon

Liten dessert