Södertälje Sportklubb är otvivelaktigt regionens starkaste varumärke och drar storpublik till vår moderna arena. Våra matcher sänds givetvis på C More och rapporteras via övriga medier vilket ger stor spridning.

Att synas tillsammans med Södertälje Sportklubb ger affärer och förutom ren exponering som sargreklam, dräktreklam, isreklam eller LED band så har vi en stor engagerad publik i våra digitala kanaler.

Sponsring har haft en urstark utveckling senaste 20 åren och står idag för över 10% av den totala mediekakan vilket är en högre andel än TV. Det bygger varumärke, ökar affären och bygger en intern stolthet.

Dra nytta av sponsorskapet i er försäljning och skapa innehåll till era digitala kanaler.

Scaniarinken är inte bara en av landets större arenor, den är också utrustad med den absolut senaste tekniken med bl a två stora mediakuber, LED-skärmar vid alla publikingångar samt längre LED-band vid isen. Även utanför arenan har vi en 48kvm stor LED-skärm med möjlighet att visa reklambudskap.

Vi hjälper dig som kund att komma ut med ditt budskap på bästa sätt med allt från koncept till produktion.Kontakta oss om du vill veta mer.

Marcus Palm
Direkt: 08-554 206 40
[email protected]

Fredrik Gustafsson

Direkt: 073-787 20 15

[email protected] 

Stefan Gråhns
Direkt: 08-554 206 50
[email protected]

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS