Södertälje vs Mora, kvartsfinal 3:7
Publicerad: 2023-03-21
Imorgon är det äntligen dags för kvartsfinalserien att ta sig till Scaniarinken. Var på plats och sjung fram laget till seger!

Södertälje vs Mora, kvartsfinal 3:7

Med anledning av morgondagens kvartsfinal mot Mora gör vi en stor insats för att skapa trivsel och säkerhet i och runt Scaniarinken. För att underlätta för samtliga besökare vill vi informera om följande:

x Portarna öppnar kl. 17:30

x Matchen startar 19:00

x Visitation av samtliga

x Kom i god tid!

x Bortasupportrar hänvisas till entrén vid bortastå (på kortsidan mot flaggstängerna)

Restauranger och barer

Till morgondagens match håller vi öppet i restauranger och barer som vanligt från 17:30. Vi har dessutom adderat en bar i Gallerian för att minska köerna, där är samtliga välkomna (inget förköp krävs). Dessutom bjuds vi på magisk underhållning både innan match och i paus av CHILLBAND, med Anders & Gevva ifrån bandet "Duo Jag" som gästar Scaniarinken på onsdag och fredag denna vecka.

SSK-shoppen

I SSK-shoppen har vi fyllt på med favoriter såsom halsdukar, mössor och kepsar. Dessutom är det hög tid att lägga vantarna på slutspels-tröjan om du ännu inte gjort det, även shoppen öppnar kl 17:30.

Biljetter

Det är i skrivande stund 4000 sålda biljetter till morgondagens match. Har du inte köpt biljett tycker vi absolut att du ska köpa en klackbiljett och sjunga högt imorgon. Biljetter till kvartsfinal 3 och 4 hittar du här.

Vi arbetar med ett syfte och det är att det ska bli så bra säkerhet och trevlig atmosfär som möjligt och vi säger tack på förhand för hjälpen och visat tålamod.

Välkommen till matchen!

Södertälje Sportklubb