Ny succéhelg för juniorerna – full pott för J20 och J18 dunderkrossade Vallentuna med 15-1!

15 oktober 2018 10:17

SSK J20 tog sju av nio poäng under förra helgens bortaturné. Det följde man upp med full pott på tre nya bortamatcher denna helg. Dessutom slog SSK J18 till med något utöver det vanliga under sin match mot Vallentuna – laget vann med hela 15-1.


Förra helgen var J20 i Skåne och fick med sig sju poäng i ett dubbelmöte med Malmö samt match mot Rögle i Ängelholm. Den bedriften toppade man denna helg då Karlskrona besegrades två gånger om på fredagen respektive lördagen med 7-4 och 3-1. På söndagen fick man även med sig tre poäng till efter en säker 5-1-seger i Växjö på hemvägen. Detta efter att Lucas Feuk gjort hattrick och nu är uppe på åtta gjorda mål.

Laget klättrade i och med segratna upp på en fjärdeplats i tabellen. De fem första lagen går till J20 topp-10 efter jul och är automatiskt klara för SM-slutspel.

J18 förlorade i torsdags mot Almtuna med 1-0. Det fick Vallentuna sota för hemma i BST-rinken på söndagen - rejält. Laget revanscherade sig genom att slå Vallentuna med hela 15-1! Detta efter bland annat tre mål av Sam Bingmark och fyra mål av Isak Walther.

J18 ligger trea i tabellen två poäng efter AIK och Djurgården som delar förstaplatsen.