J20 klara för SM-slutspel efter lyckad bortaturné – och J18 går in i SM-slutspelet mot Nacka på torsdag

11 mars 2019 09:54

Med två omgångar kvar av J20 superelit fortsättningsserien har laget säkrat fortsatt spel i J20 superelit även nästa säsong och är även klara för SM-slutspel. Detta efter segrar över Skellefteå och Timrå under helgens norrlandsresa. För J18 drar SM-slutspelet igång redan i veckan.


J20 inledde bortahelgen i Skellefteå på lördagen och där blev det vinst med 5-4 på övertid i en målrik och händelserik match. Matchvinnare blev Filip Karlsson-Tägtström med två mål varav det sista i förlängningen.

På söndagen åkte laget vidare till Timrå för att ta sig an seriejumbon. Där blev det seger med 5-2 och tre poäng vilket innebär att laget säkrat fortsatt spel i J20 superelit även nästa säsong. Med två omgångar kvar att spela ligger laget på fjärde plats i tabellen och är även klara för SM-slutspel som drar igång om ett par veckor.

För J18 drar SM-slutspelet igång redan nu i veckan. Sista omgången spelades i helgen och där blev det förlust med 4-0 mot serieettan Linköping vilket innebär att laget slutar sexa i J18 Allsvenskan Södra.

Första slutspelrundan (matchserie i bäst av tre) mot Nacka spelas på bortaplan på torsdag kl 19.40 och därefter blir det returmöte i Scaniarinken kl 16.00 på lördag och sedan en eventuell tredje match på söndag kl 12.00, även den i Scaniarinken.