Vinnartåget tuffar på för damerna
Publicerad: 2023-01-08
Vinnartåget tuffar på och SSK är fortsatt obesegrade efter en stark seger över Hammarby borta i "Topp 3" med 4-2!

Headcoach Robert "Robban" Johansson summerar matchen så här:

"En skön lagseger på svårspelade Zinken. Vi gör en bra första period och håller i hop laget bra och får med oss två mål in i periodvilan. Bajen kommer ut starkt i andra och vi hamnar lite på hälarna och tvekar lite i agerandet. Vi är alldeles för snälla i spelet framförallt framför Alba i målet. Inför sista perioden pratade vi om att komma tillbaka till det vi sa innan matchen -tävla, enkelt och att prata med varandra på isen och på så sätt göra våra lagkompisar bättre. Vi gör en lite bättre tredje period och bärgar en riktig lagseger till slut. Vi saknade en del spelare i kväll så det är värdefullt att se att andra steppar upp. Vi har en bred och bra trupp där ALLA bidrar. Det kommer vara otroligt viktigt inför resten av säsongen"

SSKs mål gjordes av: Hunter Mosher, Silje Kongstorp Johansen, Sunna Björgvinsdottir och Julija Blazinsek.

Mer statistisk från matchen hittar ni här!

På torsdag spelar SSK hemma mot Haninge, vi ses i Templet!