SSK-TV: Fyra backar missar Panternmatchen – Malmström kallas hem och juniorer får chansen: ”Gäller att vi kommer ihop som lag”
Publicerad: 2018-10-30
Hela fyra backar saknas i SSK inför bortamatchen mot Pantern i Malmö på onsdagskvällen. Marcus Bohman, Stefan Johansson, Marcus Fagerudd och Nicklas Grossmann missar alla fyra matchen. Henrik Malmström kallas hem och samtidigt kommer flera juniorer få chansen.

GULDFREDAG! Välkomna på Södertäljes fetaste AW – fullt ös med Happy hour, hockeyquiz och liveband på scen!

Hela fyra backar saknas i SSK inför bortamatchen mot Pantern i Malmö på onsdagskvällen. Marcus Bohman har drabbats av en överkroppsskada och Stefan Johansson har en känning och båda backarna missar samtliga tre matcher denna vecka innan uppehållet.

Marcus Fagerudd och Nicklas Grossmann har dessutom båda småskavanker och kommer inte till spel i bortamatchen mot IK Pantern i Malmö på onsdagskvällen.

– När det gäller Fagerudd så är det svårt att säga. Det är undan som undan och vi får se när han kan spela. Grossmann är dag till dag, säger tränare Ulf Lundberg.

Petter Hansson som varit utlånad till Huddinge i tre veckor är tillbaka i laget och redo för match. Dessutom kommer Henrik Malmström kallas tillbaka från Huddinge, och trots att det så mörkt ut till en början, är han spelklart till matchen mot Pantern.

Dessutom kommer flera juniorer lyftas upp från J20-laget. Backarna Isac Heens, Daniel Ohlsson, Filip Pilö och Tim Thorssén kommer alla vara med på träningen på tisdagsförmiddagen och i eftermiddag meddelas vilka som åker med till Malmö på onsdagen.

SSK-TV: Så hanterar SSK backskadorna och så tar sig laget an Panternmatchen – kolla in SSK-TV:s intervju med Uffe Lundberg här: "Det gäller att vi kommer ihop som lag och att andra kliver fram."

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell