Nedsläpp! Inför SSK-Vita Hästen

5 november 2020 20:24

Förlust på övertid igår men nya chans till tre poäng imorgon när Norrköpingslaget Vita Hästen kommer på besök imorgon.


Inför SSK-Vita Hästen

En poäng med hem från Ö-vik igår efter att Modo hämtat upp 1-3 till 4-3 efter övertidsspel. Emil Aronsson gjorde sitt tredje mål på två matcher och verkar ha hittat målformen ordentligt. En annan med ruskig målform i morgondagens motståndarlag är Södertälje-bekantingen Marcus Sörensen som gjort imponerande 19 poäng på 11 matcher. Han måste vi sätta stopp för imorgon.

Dennis Bozic tycker att det finns positiva saker från gårdagen att ta med sig men även lite att jobba på.

– Jag tycker vi kommer ut starkt. Vi har också ledningen länge, både med 2-0 och 3-1 . Vi spelat lungt och konsekvent i spelet med puck i starten av matchen och vi tar spelet framåt. Problemet är att vi inte fortsätter spela så matchen igenom vilket vi behöver göra om vi ska ta tre poäng. På tre av de insläppta målen under matchen har vi pucken men ger bort den till motståndarlaget. Vi behöver spela snabbare och smartare i de situationerna.

– Hur vi väljer att spela meddelar vi laget under värmingen imrogon bitti, men både Vejdemo och Axel är tillbaka och redo för spel imorgon.

Matchen följer ni som vanligt på Cmore!

STÖDBILJETT!

Vi är SÅ tacksamma för alla som fortsätter köpa stödbiljetter, det betyder massor! Här kommer ni till biljettsidan!

SHOPEN

Shopen håller öppet so vanligt och dessutom har vi fyllt på med spännande nyheter! Vi öppnar kl 17:00 imorgon, varmt välkomna!