SSK-TV: Nytt rabattsamarbete med Sydpoolen firas in med beach party lördag 11 augusti: ”Glöm inte vattenpistolen”
Publicerad: 2018-06-28
SSK och Sydpoolen har inlett ett nytt samarbete gällande medlemsrabatter samt gemensamma evenemang.

Rabattsamarbetet innebär att SSK:s medlemmar får 20 % rabatt på badentré i Sydpoolen äventyrsbad samt på årskort för träning hos Actics anläggningar i Södertälje. I gengäld får Actics och Sydpoolens medlemmar 20 % rabatt på biljettköp för SSK:s seriematcher i Scaniarinken. Medlemsrabatten gäller preliminärt från september.

Rabatten är en av flera förmånsrabatter för SSK:s medlemmar. Bli medlem i SSK här!

– Det känns jättekul att få samarbeta med Sportklubben. Där har man ju sedan barnsben varit i Scaniarinken och sett ett antal matcher genom åren, så det är jättekul att vi kan få till det här samarbetet, säger Stefan Malmqvist, platschef på Actic Södertälje.

Samarbetet firar vi in ordentligt. Lördagen 11 augusti kl 12-16 blir det ett härligt beachparty för hela familjen på Sydpoolen. Det blir vattenkrig, hoppborgar, paraplydrinkar och minidisco med Pigge.

Självklart är SSK-spelare från herr- och damlaget på plats vid ett område med hockeyaktiviteter för stora och små barn. – Tänk på att ta med egen vattenpistol, det kommer bli ett ordentligt vattenkrig, säger Stefan Malmqvist.

Samarbetet innebär också att Sydpoolen och Pigge kommer vara på plats vid SSK:s Kids Corner på helgmatcherna i Scaniarinken under den kommande säsongen.

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell