Slutspel - här bokar du din biljett!
Publicerad: 2020-03-07
Att vi ska spela slutspel har varit klart i flera veckor och nästa vecka drar det ÄNTLIGEN igång! Se till att säkra din plats så skapar vi hockeyfest i Scaniarinken tillsammans!

Igår spelades sista grundseriematchen och det slutade inte riktigt som vi ville. Däremot så vände vi den här säsongen en riktigt tung start på säsongen till att säkra slutspelsplats redan tre veckor innan serien var färdigspelad! Det tycker jag att vi kan vara stolta över!

MEN det är nu det roliga börjar! Vi inleder Slutspelsserien hemma på onsdag - Chans till revansch direkt.. Vi lovar att de kommer få sig en jobbigare match än igår.. Redan vid lunch idag var laget tillbaka på is för att gnugga speldetaljer. Sen är det ju också så att ett fullsatt Tempel är hyfsat jobbigt att möta som motståndare så nu är det dags att vi återigen fyller Templet! Ta med släkt, vänner, jobbarkompisen?!

Camp Telge 2.0!

Innan matchen laddar vi upp med en MEGA-fest i gallerian kl 17.00 kör vi igång med Camp Telge 2.0! Vi utlovar att det kommer bli en magisk uppladdning, vi har tryckt upp en ännu snyggare tröja, det blir happy hour i baren och spännande snack från scen! Detta hoppas vi att ni inte vill missa?! HÄR bokar du biljett till festen!

Du med säsongskort

Du som är säsongskortsinnehavare och vill förlänga ditt kort ska ha fått ett mejl om hur du går tillväga, inte? Mejla [email protected] så hjäler hon dig!

Lösbiljetter till slutspelet

Här hittar du biljetter till båda hemmamatcherna! Onsdag 11 mars 19.00 SSK-Västervik, tisdag 17 mars 19.00 SSK-BIK!

Vill du köpa båda matcherna på en gång kan du klicka dig in HÄR!

Södertälje Sportklubb