Välkomna på ny hockeyfest i Scaniarinken – det händer i arenan i samband med SSK-Modo
Publicerad: 2019-01-02
Vi följer upp den härliga hemvändarmatchen i lördags med hockeyfredag och rejäl förfest i Rinkside med happy hour och livemusik från kl 16.00 nu på fredag 4/1.

Missa inte hockeyfesten - boka biljett till matchen SSK-Modo fre 4/1 här!

Snön är här och det är dags för jullov! Då passar vi på att omvandla vårt after work-koncept i Rinkside till en after ski fredagen 4 januari. Happy hour och fullt ös med bandet Active redan från kl 16.00. De som är på plats före 17.00 får gratis matchbiljett mot uppvisande av liftkort från senaste veckan eller om du bär skidkläder.

AFTER SKI I RINKSIDE BAR!

Längtar du också efter skidbackar och after ski men vill inte missa SSK:s match mot Modo fredag 4/1? Ingen fara. Se till att vara hemma till 16.00 och kör after skin i Scaniarinken innan matchen.

Vi bjuder på gratis matchbiljetter till alla som är på plats innan kl 17.00 och kan uppvisa liftkort eller bär skidkläder och är redo för after ski!

Happy hour på mat och dryck (Buffé + en öl/vin/alkoholfri 120 kr) mellan kl 16.00 - 18.00, öl & jäger och fullt ös med liveduon Active!

Rinkside bar - AW-buffé

Gulaschsoppa med tillbehör, bröd och gräddfil

HAPPY HOUR I BAREN MELLAN KL 16:00 – 18:00

Happy Hour buffé inkl en dryck 120:-

PET ÖL 50cl /Glas vin 35:-

Läsk 15:-

Efter kl 18:00:

Mat 135:- och dryck till normala arenapriser.

Ta med hela gänget/familjen direkt från backen och kom i tid! Endast drop in, ej bordsbokning!

Sugen på något annat? Boka bord i våra andra restauaranger!

MENY - MOLLYS:

Alacarté :
Mollys Angusburgare pommes colslaw saltgurka Texas chili med salsa, nachos , gräddfil Räksmörgås delux

BUFFE: En rätt på buffé
Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor, saltgurka och vändstekta ägg.

MENY . RINKSIDE RESTAURANT

Upplägg: 3-rättersmeny. Förrätt på bord, varmrätt buffé, dessert buffé

Förrätt:
Kantarellcheescake med rödlöksmarmelad,

Varmrätt:
Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor, saltgurka och vändstekta ägg.

Dessert:
Piggelin pannacotta

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell