Biljettinfo SSK-Björklöven: 3 000 biljetter sålda i förköp - här är all praktisk info inför hockeyfesten!
Publicerad: 2018-03-15
SSK har chansen att klättra om Björklöven och vara med i fighten om en SHL-kvalplats på allvar. Det väntas mycket publik och på fredagsmorgonen var ca 3 000 biljetter sålda i förköp. Här är allt du behöver veta inför hockeyfesten i Scaniarinken i kväll!

MATCHEN:

SSK-Björklöven, 19.00 i Scaniarinken

Efter två raka segrar mot AIK respektive Almtuna i slutspelsserien har SSK nu chansen att klättra förbi Björklöven vid seger i matchen på fredagskvällen. En riktig rysarmatch och det väntas mycket publik till Scaniarinken! På fredagsmorgonen var ca 3 000 biljetter sålda i förköp.

BILJETTER:

Vill du vara säker på att få biljett bör du köpa biljett i förköp online på Ticketmaster. Boka din biljett online här!

Biljetter kan även köpas på Södertäljebyrån, Luna biljettcentrum och på SSK:s kansli!

AW I RINKSIDE BAR:

Fredagsmatch är lika med AW i Rinkside bar från kl 17.30. Vi dukar upp vår prisvärda tacobuffé, endast 119 kr inkl en dryck (öl, vin eller alkoholfritt). För underhållningen står trubadur Owe Lidemalm. Varmt välkomna på AW och en spännande hockeymatch!

Tacobuffén går inte utan endast drop in som gäller. Övriga restauranger (Rinkside restaurang i arenanutrymmet och Mollys) bokas bord via 070-736 15 71. Borden vid plexiglaset i arenan är fullbokade.

Nu ser vi till att sluta upp och stötta SSK. Tillsammans ska vi ta oss till SHL-kvalet. Ta med alla du känner plus några till!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell