Fredagshockey och kvartsfinal fyra!
Publicerad: 2023-03-23
Det var sköna scener som utspelade sig i Scaniarinken igår kväll när vi äntligen besegrade Mora och kunde reducera matchserien till 2-1. Redan imorgon har det blivit dags för match fyra och vi hoppas att just du är på plats för att hjälpa laget till 2-2 i matcher.

Södertälje vs Mora, kvartsfinal 4:7

Med anledning av morgondagens kvartsfinal mot Mora gör vi en stor insats för att skapa trivsel och säkerhet i och runt Scaniarinken. För att underlätta för samtliga besökare vill vi informera om följande:

x Portarna öppnar kl. 17:00

x Matchen startar 19:00

x Visitation av samtliga

x Kom i god tid!

x Bortasupportrar hänvisas till entrén vid bortastå (på kortsidan mot flaggstängerna)

Biljetter - nu fyller vi hallen!

Över 4200 var på plats och stöttade laget till seger igår mot Mora och det är till morgondagens match redan 4100 sålda biljetter. Till morgondagens match släpper vi sektion D för endast 149kr (100 kr upp till 18 år), detta sker vid midnatt (löning!). Men pass på - först till kvarn. Övriga sittplats- och klackbiljetter hittar du här.

Restauranger och barer

Imorgon firar vi fredag och matchdag med att slå upp portarna redan kl 17:00. Vi behåller baren i Gallerian för att minska köer runtom i arenan och alla över 18 år är välkomna (inget förköp krävs). Dessutom bjuds vi även imorgon på magisk underhållning från CHILLBAND, med Anders & Gevva ifrån bandet "Duo Jag" som gästar oss ännu en match.

SSK-shoppen

I SSK-shoppen har vi fyllt på med favoriter såsom halsdukar, mössor och kepsar. Dessutom är det hög tid att lägga vantarna på slutspels-tröjan om du ännu inte gjort det, även shoppen öppnar kl 17:30.

Vi arbetar med ett syfte och det är att det ska bli så bra säkerhet och trevlig atmosfär som möjligt och vi säger tack på förhand för hjälpen och visat tålamod.

Välkommen till matchen!

Södertälje Sportklubb