Biljett- och praktisk information inför Hockeymanifestationen på lördag – returnera biljetter som du inte kommer använda!
Publicerad: 2019-02-14
Sittplatsbiljetterna till lördagens hockeymanifestation SSK-Modo är i nuläget helt uppbokade. Begränsat antal ståplatsbiljetter finns dock fortfarande kvar att boka. Vi uppmanar samtidigt alla som har sponsor-, säsongs- eller förbokade biljetter men inte kan gå på matchen att returnera de till SSK så att någon annan kan få användning för platserna. Glöm inte heller förboka biljett till SSK-festen!

Välkomna på SSK-festen 2019 lördag 16/2 kl 18-24 i Scaniarinken – köp biljett till SSK:s egen födelsedagsfest nu!

HOCKEYMANIFESTATIONEN 2019

Lördag 16 februari blir slår vi ett gemensamt slag för ishockeyn i Södertälje i form av gratis hockey och födelsedagsfest i Scaniarinken. SSK tar emot Modo kl 15.15 och det är årets hockeymanifestation då sponsorer och privatpersoner för elfte året i rad bjuder hela Södertälje på gratis inträde till matchen.

BILJETTLÄGE

Sittplatsbiljetterna till lördagens hockeymanifestation SSK-Modo är i nuläget helt uppbokade. Begränsat antal ståplatsbiljetter finns dock fortfarande kvar att boka. Dessa bokas här!

Vi uppmanar samtidigt alla som har sponsorbiljetter, säsongsbiljetter eller förbokade biljetter, men som av någon anledning inte kan gå på matchen, att då returnera dessa till SSK så att någon annan kan få användning för platserna.

Detta kan göras via telefon 08-554 206 51 eller mejladress [email protected], bokningsnummer eller vilken stol det gäller som säsongare.

Eventuellt kommer vi kunna släppa upp ett begränsat antal sittplatsbiljetter för först till kvarn när arenan öppnar på lördag. Info om detta kommer i så fall under fredagen.

SKRIDSKODISCO

Succén är tillbaka! Från kl 11.30 är alla familjer välkomna att inleda hockeymanifestationen genom att värma upp på isen. Vi kör igång med discoljus och familjevänlig discomusik och välkomnar ung som gammal att dansa in manifestation tillsammans fram till kl 13.00 då övriga arenan öppnar. Pingvinen Pigge kommer också och gästa isen och bjuder barnen på kramar.

SSK-FESTEN

Hockeymanifestationen 2019 kommer bli en lördag ni sent ska glömma. Efter matchen roddar vi om hela Gallerian och dukar upp för fest. Kl 18.00 – 24.00 blir det aktiviteter, quiz och happenings. Karategamers är på plats med nya och gamla tv-spel och anordnar hockeyspels-turnering. Dessutom blir det livemusik av partybandet Hot Creole som återvänder till Scaniarinken efter sitt bejublade framträdande på Guldfredagen i höstas. Medlemmar i Guldklubben har gratis inträde till festen och biljett ingår även i vissa nivåer för de som väljer att stötta manifestationen monetärt. Biljettpriset till SSK-festen är 150 kr i dörren eller 100 kr i förköp (inklusive garderobsavgift). Åldersgräns: 18 år.

Säkra dina biljetter till SSK-festen här!

**VIKTIGT! **Då det händer väldigt mycket i och omkring arenan före, under och efter matchen är det viktigt att ni är på plats i god tid och visar hänsyn till andra. Då det även kan bli trångt och köigt på parkeringarna innan och efter matchen rekommenderar vi de som kan att åka kollektivt till arenan. Tillsammans ser vi till att ordna en fantastisk hockeymanifestation 2019!

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell