Retrokollektionen försenad - i SSK-shoppen på fredag!
Publicerad: 2020-12-08
En kollektion inspirerad av guldåret 1985 skulle landat i butik imorgon, den är dessvärre försenad och kommer finnas tillgänglig nu på fredag istället. Däremot kommer det finnas en hel del andra spännande nyheter i butiken imorgon!

RETROKOLLEKTIONEN

Eftersom det är retrovecka har vi själklart tagit fram special-produkter som andas retro och SSK-historia. Det kommer en hood-tröja, en crewneck (tjocktröja utan luva) och två t-shirts. Dessa kommer finnas tillgängliga i SSK-shoppen på fredag. (förseningar med leveransen gör att vi inte kan släppa produkterna imorgon som planerat)

RETROGLAS

Imorgon kommer däremot en limiterad kollektion glas (öl, whiskey & allround) med krans att finnas till försäljning i butik. Glasen säljs förpackade två och två i en presentbox, priset för dessa är 499kr. Begränsad upplaga så först till kvarn.

REGPLÅTEN

Dessutom får vi påfyllning av regplåts-listen till butiken inför morgondagens öppning!

SSK QUIZET

Tillsammans med Supporterklubben har vi tagit fram ett SSK-quiz, frågorna är gjorda: Av suportrar - för supportrar! Den perfekta julklappen - finns också i butik från och med imorgon. Priset för quizet är 249kr.

FREDAGENS MATCHTRÖJA!

Fredagens tröja är en hyllning till SM-guldet 1985 och laget kommer att spela matchen mot Västerås i dessa. Därefter kommer varje tröja signeras och finnas till försäljning i SSK-shoppen på lördag när vi öppnar kl 10:00. Priset på dessa är 2490kr. Det är en exklusiv uppsättning retrotröjor och först till kvarn!

ÖPPETTIDER v.50

Onsdag: 10-18 Torsdag: 10-18 Fredag: 10-18 Lördag: 10-15

Butiken finns belägen på Storgatan 9 - varmt välkomna!

FRÅGOR

För ev. frågor och funderingar kontakta: [email protected] alt. [email protected]

Sara Jonsson